Tema cijepljenja još nikada nije društvo tako podjelila čak i do unutar obitelji. Od samog početka, vlade su se zalagale za cijepljenje kao jedino rješenje za suzbijanje pandemije. Druge i jeftinije terapijske metode zanemaruju i ne privlače pozornost medija. Samo je cijepljenje vrlo kontroverzno među stručnjacima. Poznati liječnici smatraju da je cijepljenje protiv korone više manipulacija genima i svjetski eksperiment na ljudima.

Za donošenje zrelih odluka korisno je poslušati izjave iskusnih i neovisnih liječnika. Pri tom je posebno potrebno pogledati novčane tijekove i ovisnosti. Koliko se može vjerovati liječnicima koji izravno ili neizravno ovise o farmaceutskoj industriji i koji su nagrađeni za svoje izjave ili plaćeni za cijepljenje?

Jeste li, na primjer, znali da austrijski liječnici primaju naknadu od 25 eura za svako cijepljenje protiv korone? Satnica za mobilno cijepljenje iznosi 150 eura. Samo zato što pojedinac koji želi cijepiti ne mora osobno plaćati, mnogi vjeruju da cijela stvar “ionako ništa ne košta” i da liječnici također pružaju besplatne usluge.

Takva se pogodba mora zgrabiti.

Umjesto toga, povjerenje u informacije o takozvanoj “smrtonosnoj injekciji” trebalo bi pružiti onim ljudima koji, unatoč medijskim suprotnim informacijama i riziku od gubitka licence, upozoravaju stanovništvo na temu. Izlažu se kritikama javnosti, ugrožavaju svoj društveni ugled, trpe financijske gubitke otkazom, uhićuju se ili, kako se nedavno dogodilo, čak moraju podnijeti udarce.

Dragi gledatelji: Pravi heroji su upravo više oni liječnici koji ostaju pri svom liječničkom zavjetu prema Ženevskoj deklaraciji, u kojoj se između ostalog kaže: “Čak i pod prijetnje životom. „NJIH treba slušati!

Kineziologinja Dorothea čak vjeruje: “Kad nitko više ne bi zaradio ni centa na” Coroni “, problem bi bio riješen i gotov za otprilike dva sata.”

OTPOR.Media