Prije nego što cijepite svoje dijete, odluke nakon koje nema nazad, želim s vama podijeliti znanstvene činjenice o ovom genetskom cjepivu, koje se temelji na tehnologiji mRNA cjepiva, a koju sam ja razvio. Tri su glavne točke koje roditelji moraju razumjeti prije donošenja ove nepovratne odluke:

Prvi je da se virusni gen ubrizgava u stanicu vaše djece.

Ovaj gen prisiljava tijelo vašeg djeteta da proizvodi otrovne spike proteine. Ovi proteini često uzrokuju trajna oštećenja najvažnijih organa vaše djece. Ti organi su njihov mozak i živčani sustav, njihovo srce i njihove krvne žile, uključujući krvne ugruške i oštečenja njihovog reproduktivnog sustava. Ono što je najvažnije, ovo cjepivo može uzrokovati temeljne promjene u njihovom imunološkom sustavu.

Ono što najviše zabrinjava je to da ta šteta, jednom kada je nastala, nepopravljiva je. Ne može se popraviti. Lezije u svom mozgu ne možete više nikad popraviti.

Oštećenje srčanog tkiva također se ne može popraviti. Ne možete popraviti više nikad jednom genetski degenerirani imunološki sustav.

A ovo cjepivo može uzrokovati takvu reproduktivnu štetu, koja bi se mogla odraziti na buduću generaciju vaše obitelji.

Druga stvar koju trebate znati je činjenica da ova nova tehnologija još nije dovoljno ispitana. Trebat će nam najmanje pet godina testiranja i istraživanja prije nego što uistinu shvatimo rizike povezane s ovom novom tehnologijom. Šteta i rizici novih lijekova često su poznati tek mnogo godina kasnije.

Molim vas, zapitajte se kao roditelji, da li želite da vaše dijete bude dio najradikalnijeg medicinskog eksperimenta u lyudskoj povijesti.

Još nestona kraju: razlog koji vam navode zbog kojeg morate cijepiti svoje dijete je potpuna laž. Vaša djeca ne predstavljaju opasnost za vas kao roditelje ili njihove bake i djedove.

Dapace! Vaš imunitet stečen nakon zaraze COVIDOM ključan je za spašavanje vaše obitelji, ako ne i cijelog svijeta od ove bolesti.

Ukratko, može se reći da nema koristi za vašu djecu ili obitelj od cijepljenja protiv ovog virusa niskog rizika s obzirom na poznate zdravstvene rizike cjepiva s kojima se vi kao roditelj i vaša djeca mogu suočiti i do kraja života.

Analiza rizika i koristi nije ni izdaleka uravnotežena u pogledu ovog cjepiva za djecu. Kao otac i djed, iskreno vam savjetujem da se suprostavite ovome i borite za zaštitu vaše djece.

Izvori/linkovi: Dr. Robert Malone

video izvor Kla.tv