Dok pišemo ovaj članak još traje presica Stožera Republike Hrvatske, koji je na mala vrata, a protivno Ustavu i pravnim propisima Republike Hrvatske, uveo obvezno cijepljenje hrvatskih građana tj. zdravstvenih i drugih radnika. Istina, za sada, samo za jedan dio populacije, međutim, pitanje je vremena kada će se obveza proširiti i na ostale aktivnosti. Ova kriminalna odluka je ustvari kopija Macronove odluke u Francuskoj, odakle Plenković i njegovi savjetnici, s francuskim državljanstvom, prepisuju mjere.
Danas se dogodilo ono što na portalu Logično odavno najavljujemo. Plenković i klika, polako, ali sigurno, putem metode kuhane žabe, uvode obvezno cijepljenje. Nikakve statistike pozitivnih, zaraženih i bolesnih, nemaju utjecaja na ove činjenice osim političke, a na zdravstvene odluke. Netko je sa Zapada Plenkoviću i njegovim savjetnicima naredio što će uraditi, a što oni vrlo temeljito odrađuju.

Što je Stožer najavio?

Svim osobama, vezanim za zdravsteni sustav, a koje su u kontaktu s drugim osobama unutar zdravstvenih ustanova, uskoro će trebati zdravstvena Covid potvrda koja se može dobiti cijepljenjem, preboljevanjem ili testiranjem.

“Točno, ima dostavljača, servisera… Na njih ide uputa o Covid potvrdi. Uskoro ide obavijest prema njima”, objašnjava Beroš na press konferenciji, na sve se nadovezuje Capak, sljedećim riječima: “Svi koji ulaze u bolnicu nešto raditi morat će imati covid potvrde. Serviseri, radnici u bolničkim kafićima i drugi…

Beroš perfidnim mentalnim programiranjem populacije, najavljuje potvrde i u školama riječima “U ovom trenu ne razmišljamo o tome i ne planiramo, ali mogućnost je otvorena”. U prijevodu, samo je pitanje vremena, jer identične mjere postoje u Francuskoj.

Zašto su čekali do sada?

Prognoze prije ljeta o četvrtom valu su propale. Najava na tisuće mrtvih tijekom ljeta nije se nigdje na svijetu potvrdila. Čekao se moment jesenskih sezonalnih prehlada, uključujući one od koronavirusa koje pogađaju nešto manje od 10 % populacije. Upravo smo u tom periodu, kada čovjek od svog nastanka preboljeva sezonske prehlade.

Markotićka se totalno pogubila?

Na pitanje imaju li cijepljeni manje virusa u sebi, Markotićka izgubljeno odgovara: “Ne znam odgovorit i mislim da nije bitno. Količina virusa je vjerjatno ista, ali to nema nikakve veze i nije bitno ni za što”.

Što reći na ovo? Markotića potvrđuje da je količina virusa identična kod cijepljenih i necijepljenih. Dakle svi su zarazni, bez obzira na cijepljenje. Zašto se onda cijepimo, ako se i dalje možemo zaraziti sebe i druge?

Prema svim zakonima i međunarodnim poveljama, nitko ne može prisiliti osobu na liječenje. Svatko od nas može odbiti lijek, terapiju i cjepivo. Ako je zaraznost i dalje 50 %, nema nikakvog opravdanja za nametanja cjepiva, jer ono ne nudi 100 % zaštitu, ali zato nosi određene rizike po osobe koje su potpuno zdrave – mislimo na našu djecu. Plenkvić i stožeraši će odgovarati za svaku žrtvu cijepljenja, jer ona nije imala mogućnost slobodne odluke.

Cijepljenje ne štiti od zaraze

Prema aktualnim znanstvenim studijama, cjepiva smanjuju zaraznost za samo 50 %, a ne 8 ili 10 puta, kako govore strani političari, a hrvatski ponavljaju. Logičkim razmišljanjem, praktično ispada da je zaraznost i dalje 50 %. Kao da je svaka druga osoba zarazna. Ne sliči li vam ovo na djelotvornost cjepiva kod obične gripe?

Zaključak je jednostavan. Kolektivni imunitet s takvim statistikama nije moguće ni teorijski ostvariti.

Osoba s malo logike i intelektualnog poštenje ovo vidi odmah. Druga strana je ili nesposobna ili kriminalna. Trećeg nema.

Logično.hr