Rigorozne mjere za sve uposlene u RH

Protivno Ustavu i svim zakonima, medicinsko-fašistički režim koji već 18 mjeseci vlada Hrvatskom, predao je svu slobodu svojih građana u ruke farmakomafije i gospodara iz sjene.
Na jučerašnjoj press konferenciji tzv. „Stožera civilne zaštite“ koju predstavljaju upamtite dobro njihova imena:Davor Božinović ministar unutarnjih poslova RH, Krunoslav Capak i Alemka Markotić, koje svesrdno podržavaju Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković te svi ministri u Vladi RH, potpomognuti MS medijima u rukama slugu sotone ,objavljeno je da se uvode Covid-potvrde kao obaveza za sve zaposlenike u državnim i javnim službama, a što podrazumijeva da svi zaposlenici moraju dokazati da su testirani, cijepljeni ili da su preboljeli Covid-19.
Također, od 15.11. uvode se obavezne potvrde za kafiće, restorane, teretane, državne urede…
Već se spominje i privatni sektor, pa je za vjerovati kako će se vrlo brzo ova obaveza primijeniti na SVE ZAPOSLENE ljude u Hrvatskoj!

Kako bi stvar bila još gora, već je najavljeno kako će od 4.01.2022. godine Covid-potvrdu biti moguće dobiti samo na osnovu cijepljenja ili dokaza o preboljenju, bez mogućnosti testiranja!
Bez obzira što su se tzv.“zaštitne maske“ pokazale u potpunosti neučinkovite u zaštiti protiv tzv.“corona virusa“,što je tzv“cjepivo“ma kako se ono zvalo i tko mu je proizvođač neučinkovito u zaštiti cijepljenih osoba jer i one se mogu zaraziti i prenijeti tzv.“virus C-19“na druge ljude što pokazuju najnoviji službeni podaci u mnogim državama svijeta gdje je procijepljenost veća od 80% kao što su Singapur, Izrael, Škotska, a smrtnost je čak 3/puta veća nego li na početku te tzv. “Plandemije“u tim državama, mnoge države među kojima je na žalost i Hrvatska pribjegavaju rigoroznim mjerama kojima ljudi koji se ne žele testirati ili cijepiti dobivaju otkaz radnog odnosa što je samo početak tih protu zakonskih i protuustavnih mjera, na obvezatno cijepljenje svih uposlenika, a što je sve suprotno svim međunarodnim konvencijama o ljudskim pravima.

Neviđena cenzura pisane i izgovorene riječi na svim MS Medijima u zemlji i inozemstvu

Bez obzira što su tisuće uvaženih svjetskih epidemiologa, nobelovaca, te dr. znanosti iz oblasti medicine, kao i iz drugih znanosti javnog i kulturnog života u zemlji i inozemstvu znanstveno dokazali kako je na dijelu neviđeni medicinski ili zdravstveni fašizam, silovanje zdravog razuma, neviđena medijska cenzura pisane i izgovorene riječi, gdje nitko tko govori i misli drugačije ne može javno iznijeti svoje mišljenje a ukoliko u tome uspije brzo se njegove objave na društvenim mrežama uklone, blokiraju ili cenzuriraju, kreatori novog svjetskog poretka kojima je isključivi cilj depopulacija stanovnika ove prelijepe zemlje kojoj je naš milosrdni nebeski Otac dao sve uvjete i preduvjete za začetak i stvaranje života nastavljaju sa sve rigoroznijim i gorim mjerama koje prijete stvaranju nečeg strašnog što nema nikakve sveze s namjerama našeg Stvoritelja u početku stvaranja svijeta.

Došao je trenutak istine Branitelji!

Došao je trenutak istine poštovani Branitelji koji ste uvijek u svakom ratu ali i u miru bili i ostali najčasniji sinovi svake države jer ste prije ikoga bili spremni založiti svoje živote kako bi nam svima bilo bolje. Svaka čast svima, vama svećenici,časne sestre, znanstvenici, omladino, radnici i težaci, nezaposleni, umirovljenici, socijalno ugrožene osobe, i sve osobe bačene na margine društva ali prihvatite kako su istinski Branitelji osovina oko koje se sve mora i treba vrtjeti. Kamen zaglavni koji iako odbačen postade zaglavni jer tako mora biti jer je tako određeno. Onima nije žao dati svoju krv za slobodu svih nas istu tu krv svi vi navedeni trebate biti spremni i vratiti takvima.
Želite li živjeti u društvu u kojemu je laž majka a istina maćeha?

Želite li dopustiti najvećim zlikovcima i ubojicama u povijesti čovječanstva koji vas i vašu djecu truju tzv“zaštitnim maskama“koji vas tjeraju na primanje eksperimentalnog, mehaničkog, kemijskog, informacijskog, genskog i kakvog sve ne otrova u vaše tijelo, kojeg ukoliko ne želite primiti ostajete bez radnog odnosa, odlaska u restorane, na javne i kulturne priredbe, dok vaša djeca ostaju bez mogućnosti redovitog pohađanja nastave i zadovoljenja svojih osnovnih životnih potreba? Gdje ostaju bez smijeha i pokazivanja svojih zdravih zubića, mogućnosti pokazivanja osjećaja i empatije za druge ljude?

Želite li svi kojima se obraćam biti sudionici zločina u kojemu sudjeluju predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti praktično svih država svijeta, pa i o ve šugave i nakaradne banana države BiH, RS, FBiH, njenih županija, općina i gradova gdje živimo koji su već postali ubojice jer su prisilnim mjerama cijepljenja na onaj svijet poslali na tisuće ljudi, dok su mnoge ostavili trajnim invalidima, za što će u skorije vrijeme kazneno odgovarati svi do jednoga počev od našeg Širokog Brijega ŽZH pa sve do viših razina vlasti?

Želite li postati još većim siromasima nego što to jeste prisilnim mjerama tzv“stožeraša“koji su za proklete Judine škude prodali dušu vragu svome?

Želite li i dalje pohoditi crkve Hramove Božje skrivajući lica svojega od lica Božjeg, iz kojih je papučarskim i podaničkim sluganstvom pojedinih Božjih ovčica izbačena Sveta Blagoslovljena voda, okrijepilište žednih, nada ubogih, ostavljenih i osiromašenih koji vjeruju kako je Sveta Blagoslovljena voda SVETA, a ukoliko vjerujemo kako je ona Sveta kako se njome možemo zaraziti?

Iz hramova Božjih u kojima je opet nečijom voljom onemogućeno primanje Tijela Kristovog na usta već na ruke, a ukoliko vjerujemo kako je Sveta Hostija Tijelo Kristovo kako se možemo Njime zaraziti bez obzira kako to Prečisto Tijelo primamo u sebe?

U Hramovima Božjim u kojima su vjernici poredani cik-cak na razmak po određenoj kvadraturi što bi bilo komično da nije tragično?

Gdje ste konačno istinski Branitelji koji ste kao takvi rođeni a ne kao netko tko je nešto morao i trebao učiniti?

Gdje ste? Jeste li svi postali najobičnije p…..e koje je netko kupio, ucijenio ili pak čekate nekoga da vam ga zabije u vaš zablokirani mozak?

Sada je trenutak kada vam svima mora postati jasno kako ovo nije naša hrvatska vlast i da nema više povratka nazad! Kako su mjere koje su upravo uvedene u Hrvatsku i pred našim vratima koje uskoro očekuju i nas.

Prisjetite se malo tko je prvi od svih naroda u bivšoj zločinačkoj SFRJ goloruk stao pred tehniku znatno nadmoćnijeg agresora u Pologu 07.svibnja 1991.godine.Jeste li tada razmišljali o posljedicama ili vas je vodilo srce?

Jeli išta ostalo od one vatre koja nas je grijala tada, nakon toga i koja će nas grijati u sve vrijeme do svršetka svijeta?

Svoju slobodu možemo samo izboriti borbom! Borbom za nas i našu djecu!

Pružimo im OTPOR jer to znamo i umijemo! Za to smo zapravo i rođeni!

Ovdje više povratka nema!

Vlado Marušić/BraniteljskiPortal.ba