Farmaceutske tvrtke već punom parom testiraju Covid cjepiva na djeci, i traže hitna odobrenja, dok vladajući najavljuju obavezna cijepljenja djece. To se radi iako je smrtnost djece od Covida oko 0.0008% a sudeći prema dosadašnjim rezultatima testiranja, puno je veća opasnost od samih cjepiva.
TESTIRANJA CJEPIVA NA DJECI
Pfizer i Moderna su oboje započeli testiranja svojih genetskih mRNA cjepiva na djeci. Cjepiva se testiraju čak i na bebama od samo 6 mjeseci, čija je šansa da umru od korona virusa statistički zanemariva. Od strašnih posljedica izdvojili smo dva slučaja: 2-godišnja beba umrla 6 dana nakon primanja druge doze Pfizerovog cjepiva. (Link)

Strašne posljedice testiranja COVID cjepiva na djeci 1

12-godišnja Maddie ostala paralizirana od struka na dolje, nije sposobna gutati hranu, trpi strašne bolove, nema kontrolu nad mjehurom, i povremeno gubi svijest. (Link)

Strašne posljedice testiranja COVID cjepiva na djeci 2

Spomenimo da je u Maddinom testiranju bilo 1,193 djece, što znači šansa da dijete ostane paralizirano je 0,083% a dijete od 12 godina da umre od korone je manja 0,0008% prema službenim podacima. Radi se o sto puta većoj šansi. Kako je onda cijepljenje djece opravdano? A imajte na umu, za ovaj slučaj smo doznali samo zato jer je obitelj odlučila progovoriti, ne zato jer su nam farmaceutske korporacije rekle. Pitanje je koliko ima još takvih slučajeva.

Na kraju, ono što je najstrašnije od svega, o ovome niti jedan mainstream medij ne izvještava, a Google cenzurira do te mjere da nećete ništa uspjeti pronaći o ovim slučajevima čak i ako utipkate točno ime i prezime nekog slučaja. Nevjerojatno. Srećom, još uvijek postoje alternativni pretraživači kao Duckduckgo ili sl. Ali pitanje je zašto se ove informacije skrivaju od nas, i za čiji interes?

STUDENT BIOMEDICINE DANIEL TEPPER
Na koji način se provode testiranja cjepiva, dobro opisuje slučaj 21-godišnjeg Daniela Tepera, mladog studenta biomedicine na univerzitetu Rowan, koji se prijavio za 3. fazu kliničkog testiranja Johnson & Johnson Covid cjepiva. Znači ne radi se o „antivakseru“ ili „teoretičaru zavjere“, već mladom čovjeku koji vjeruje u modernu medicinu i njihova cjepiva. Na svom Instagram profilu @dannytepper on iznosi svoje iskustvo. Kaže kako na fakultetu sluša predavanja o cjepivima i njihovom odobravanju i ne tvrdi da su Covid cjepiva sigurna ili nesigurna, samo kaže kako proces testiranja još traje što znači da su eksperimentalna i da imaju samo odobrenje za hitnu upotrebu.

Zatim opisuje svoje iskustvo. Nakon cjepiva se počeo osjećati jako loše i odmah je shvatio da nije u placebo skupini. Bio je potpuno bez energije, dobio visoku temperaturu i otišao ranije spavati. Nije mogao zaspati, a kad je konačno zaspao imao je ružne snove. Digao se po noći da ode na WC i nije mogao podnijeti svjetlost. Po povratku srušio se u hodniku i nakratko izgubio svijest. Drugi dan je već bio bolje i otada ima samo problem čestog krvarenja iz nosa, za koje smatra da nije povezano s cjepivom, ali planira posjetiti doktora.

Međutim ono što ga brine je što nije bilo načina da prijavi svoje simptome. Pokazao je kako izgleda aplikacija za prijavu simptoma i tamo nema nikakvih pitanja osim da li ste dobili simptome korone. Kaže da je jedini način da prijavi simptome ako završi u bolnici, ili ako se nalazi u posebnoj „sigurnosnoj skupini“ koju se temeljitije ispita o simptomima, ali u cijeloj studiji od 43,480 ljudi, to se radi na samo 400 ljudi.

ZAKLJUČAK
Ovdje navedeni podaci mogu nas navesti na zaključak da farmaceutske kompanije „muljaju“ sa testiranjima. Činjenica je da Moderna, koja već godinama radi na mRNA tehnologiji (odatle i ime modeRNA) dosada nije uspjela napraviti niti jedno cjepivo, jer su sva „pala“ već na životinjskim testiranjima. Ali kad je WHO proglasio pandemiju, to im je omogućilo da dobiju dozvolu za hitnu upotrebu a testiranja na životinjama jednostavno – preskoče, ili da ih vrše usporedno sa testiranjima na ljudima. To je još jedna činjenica koju ćete teško naći na internetu.

Nakon što obave ove „sigurnosne studije“ na djeci, ako ih tako uopće možemo nazvati, budite sigurni da dolaze po našu djecu. Uostalom, oni to otvoreno i najavljuju, i već su puno puta rekli da se pandemija ne može zaustaviti dok se svi ne cijepe, a to uključuje djecu. Neki fakulteti u SADu više uopće ne dozvoljavaju povratak učenika u kampuse, bez potvrde o cijepljenju.

Upravo dok pišemo ovaj članak došla je vijest da je američki FDA odobrio cjepivo za djecu od 12-15 godina. Podsjetimo, ne radi se o trajnom odobrenju, već o dozvoli za hitnu upotrebu. Očito im se jako žuri a pitanje je zbog čega? Nije baš da djeca padaju mrtva po ulicama.

Zapravo smrtnost djece od korona virusa je toliko mala, i taj postotak se vješto skriva, ali ako se potrudimo možemo pronaći da je, prema službenim podacima, u SAD-u od korona virusa umrlo 277 osoba mlađih od 18 (statistika) i ako to podijelimo sa ukupno 33,5 miliona registriranih slučajeva u SADu, onda ispada da je smrtnost djece samo 0,0008% a već iz iskustva znamo da se tu često uključuje gripa i slično, i da se većinom radi o djeci sa komorbiditetima. Opravdava li to hitnu upotrebu netestiranog cjepiva, i globalni program obaveznog cijepljenja djece? Ili su možda ipak u pravu oni koji tvrde da nije cjepivo došlo zbog virusa, nego je virus došao zbog cjepiva.

Logično.hr