U većini zemalja koje su najmanje procijepljene Covid-19 je u padu.
Dnevni slučajevi COVID-a u svijetu opadaju od 19. kolovoza. Oni su pali 24 % između 19. kolovoza i 15. rujna, ali se povećavaju u najviše procijepljenim zemljama, dok se smanjuje u najmanje procijepljenim zemljama. U Škotskoj je većina hospitalizacija i smrtnih slučajeva među cijepljenima. Big Tech cenzurira ožalošćenog oca žrtve cjepiva.

U Njemačkoj (cijepljenih 66 %), tijekom razdoblja u svijetu opadaju slučajevi, dnevni slučajevi porasli su 56 %, a u Izraelu 65 %.

Slučajevi zaraženih COVID-om u padu u najmanje procijepljenim zemljama 1

U Indiji, država Uttar Pradesh, naseljena 240 metara, praktički je izbrisala slučajeve COVID-a (na oko 15-20 dnevno), ali stopa cijepljenja iznosi samo 5,8 %, jer su se ovdje zdravstveni stručnjaci oslanjali na široku upotrebu ivermektina, a ne na cijepljenje!

Smanjenje u Velikoj Britaniji za 16 % tijekom tog razdoblja posljedica je (kako je predviđalo Freenations) smanjenja cijepljenja koje se dogodilo s padom od 57 % između 25. kolovoza i 14. rujna. No taj se pad ne može usporediti s vrlo velikim padom slučajeva u najniže cijepljenim zemljama Južne Afrike, Nigerije, Kenije i Bangladeša.

Gore navedene brojke ukazuju na to da upravo programi cijepljenja i prisila na cijepljenje sprečavaju veći pad svjetskih slučajeva COVID-a (i smrtnih slučajeva – vidi podatke o smrti i hospitalizaciji u Škotskoj ispod)

Da nastavimo brojke navedene u posljednjem postu na ovoj web stranici, pad cijepljenja u Velikoj Britaniji nastavlja uzrokovati veliki pad broja oboljelih od COVID-a.

Cijepljenje u Velikoj Britaniji:

Slučajevi zaraženih COVID-om u padu u najmanje procijepljenim zemljama 2

Slučajevi COVID-a u Velikoj Britaniji padaju iz tjedna u tjedan:

Slučajevi zaraženih COVID-om u padu u najmanje procijepljenim zemljama 3

Sada je vjerojatno da će s ponovnim povećanjem broja cjepiva s odvratnim i potpuno nezakonitim prisilnim cijepljenjem školaraca, ta djeca svojim većim virusnim opterećenjem (vidjeti studiju Sveučilišta Oxford u posljednjoj objavi Freenations) zaraziti učitelje i roditelje.

Tako će, dok u cijelom svijetu broj slučajeva i smrtnosti opada, zemlje lude za cjepivom ponovno povećavati broj slučajeva i smrti.

Škotski smrtni slučajevi:

Slučajevi zaraženih COVID-om u padu u najmanje procijepljenim zemljama 4

Kao što smo pokazali u prethodnom postu, u Škotskoj je otkriven pravi broj umrlih od cjepiva. Najnoviji podaci iz Škotske pokazuju da cijepljeni sada dominiraju i hospitalizacijama i smrtnim slučajevima.

CENZURA OD STRANE VELIKIH MEDIJSKIH I TEHNOLOŠKIH KUĆA
U jednom od najnepristojnijih primjera cenzurirajuće diktature velikih tehnoloških korporacija, Facebook je isključio oca čiji je sin umro od upale srca izazvane cjepivom. Ernest Ramirez dao je intervju Alexu Jonesu iz Infowarsa i opisao smrt svog sina pet dana nakon cijepljenja Modernom. A kad je pokušao objaviti govor koji je održao u Austinu u Teksasu, Facebook ga je blokirao jer “nije slijedio standarde naše zajednice o dezinformacijama”. Mladići su 14 puta podložniji upali srca nakon cijepljenja, no to nije spriječilo vlade SAD-a i Velike Britanije odobravanje injekcije za djecu od 12 do 15 godina.

Siguran sam da svi živimo u nadi da će jednog dana ovi arogantni, neuki, cenzorski-nastrojeni političari i kontrolori medija platiti užasnu cijenu za svoju razmetljivu diktaturu i dezinformacije i smrti koje su prouzročili.

Autor: Rodney Atkinson

LOgično.hr