Do sada je u Kanadi “bilo ukupno 206 izvješća o Bellovoj paralizi nakon cijepljenja Pfizerovim cjepivom”, izvijestila je zdravstvena agencija za Global News u e-poruci u petak.

Simptomi nakon cijepljenja mogu uključivati privremenu slabost ili paralizu na jednoj strani lica, prema savjetu Odjela.

Drugi simptomi uključuju: „Nekoordinirano kretanje mišića koji kontroliraju izraz lica; gubitak osjećaja u licu; glavobolje; suzenje iz oka; slinjenje; izgubljen osjećaj okusa na prednje dvije trećine jezika; preosjetljivost na zvuk u jednom uhu; ili nemogućnost zatvaranja oka s jedne strane lica”, navodi se u izvješću.

Health Canada primio je 2849 izvješća o ozbiljnim nuspojavama, uključujući upalu srca, alergijske reakcije, krvne ugruške i moždane udare.

Modernina cjepiva protiv COVIDA-19 već sadrže informacije o prijavljenim slučajevima Bellove paralize, a Health Canada “nastavlja procjenjivati ​​ovo pitanje za sva odobrena cjepiva protiv COVIDA-19” koja se trenutno koriste u zemlji, pojašnjava se u priopćenju. “Odjel će poduzeti daljnje mjere ako je potrebno.”

Health Canada savjetuje ljude koji osjećaju simptome Bellove paralize, neka potraže liječničku pomoć.

Ranije je otkriveno da se cjepivo protiv koronavirusa Pfizer može povezati s oblikom teške upale oka zvanom uveitis, koji može dovesti do trajnog gubitka vida, prema izraelskoj studiji koju je vodio prof. ZoharHabot-Wilner iz Tel Avivskog medicinskog centra Sourasky.

Izraelski narodni odbor (IPC), civilno tijelo sastavljeno od vodećih izraelskih zdravstvenih stručnjaka, objavilo je svoje travanjsko izvješće o nuspojavama cjepiva Pfizer, koje ukazuju na oštećenja gotovo svakog sustava u ljudskom tijelu.

Cjepivo Pfizer povezano je s više smrtnih slučajeva u Izraelu nego što je AstraZeneca uzrokovala smrtnih slučajeva u cijeloj Europi. Nalazi su katastrofalni na svim mogućim razinama. Ovo je detaljno izvješće koje ističe najrazornije nalaze.

Kako je ranije izvijestila Great Game India, Pfizer je manipulirao protokolima ispitivanja cjepiva protiv COVID-a kako bi dobio hitno odobrenje FDA za djecu.

Američka administracija za hranu i lijekove dodala je u petak upozorenje pacijentima i pružateljima podataka o cjepivima Pfizer i Moderna Covid-19, kako bi ukazala na rizik od upale srca.

Upala i oticanje srca, stanje poznato kao miokarditis, identificirano je kod mnogih mladih koji su primili svoju dozu cjepiva Pfizer-BioNTech protiv COVIDA-19.

Logicno.com