Početkom srpnja ove godine prenijeli smo šokantna otkrića studije objavljene u New England Journal of Medicine pod naslovom „Preliminarni nalazi sigurnosti mRNA cjepiva protiv Covid-19 u trudnica“, u kojoj se namjerno nastojala sakriti istina o „cjepivima“ koja uzrokuju spontane pobačaje i porast broja mrtvorođene djece.

Najnovija potvrda onoga na što smo već tada ukazivali dolazi iz Kanade, odnosno iz rodilišta u Vancouveru. Naime, dr. Daniel Nagase, koji je inače otpušten iz bolnice u Alberti jer je trojici pacijenata dao neodobreni lijek Ivermektin, progovorio je javno o tome kako ima podatke da su u jednom rodilištu u Vancouveru imali čak 13 mrtvorođene djece, “potpuno cijepljenih“ majki, u razdoblju od samo 24 sata.

Ove podatke dobio je od liječnika dr. Mela Brucheta, a ono što je ovu strašnu sliku dodatno učinilo groznijom je i podatak koji je iznio o tome kako se ista stvar dogodila i u rodilištu u gradu Waterloou u Ontariju. Naime, službena statistika u periodu od siječnja do srpnja je otkrila da se dogodilo čak 86 slučajeva mrtvorođenčadi u usporedbi s uobičajenih 5-6 slučajeva svake godine.

Nažalost, ljudi i dalje ne shvaćaju o čemu je ovdje riječ i hrle po nove doze.

Na naslovnoj slici je scena s otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine…sve su javno rekli!

Provjeri.hr