Živimo u ludom vremenu, punom laži i obmana, no vremenu u kojem dominiraju do sada nikad viđeni ljudi. Riječ je o brojnim infektolozima kojima se, izgleda, posrećilo te uspijevaju imati svojih pet minuta slave ali nama svima, građanima Hrvatske „kroje gaće“ te nas vode u sve veću propast. Bolje rečeno, jurimo strmoglavo u sveopću propast. Od one pogibelji reflektirane kroz smrti koje su već tu, a tek dolazi najgore. No, još veća tragedija je što nam spremaju juriš na najmlađe govoreći kako je tzv. cijepljenje najmlađe djece „zadnja obrana od opakog virusa“!
Zar je moguće? Zar zaista nema kraja ovoj globalnoj prevari i profiterstvu? Kakvi su to ljudi? Kakav to mora biti čovjek da zna o čemu se radi ali provodi bez imalo odgovornosti sve ovo? Zato ih od sada zovem genocidaši jer oni to i jesu.

Odgovarati moraju, da, i to baš za genocid. Kako i stoji navedeno u tužbi za zločin protiv čovječnosti i genocid.

Jedna među njima je i od 22. 12. 2020. – kad je Odlukom ravnatelja Opće bolnice u Varaždinu, dr. Nenada Kudelića, izabrana na mjesto infektologinje na neodređeno vrijeme.

Zanimljivo, iz Čakovca, baš u najvećem jeku priprema i početka operacije tzv. cijepljenja infektologinja Tanja Potočnik Hunjadi avizira u Varaždin. Pitam se zašto?

Dana 19. listopada 2021. infektologinja varaždinske bolnice, Tanja Potočnik Hunjadi, komentirala je u medijima mogućnost „cijepljenja“ učenika ali i djece od pet godina i starije.

Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Županijske bolnice Varaždin, gostovala je u Studiju 4 HRT-a te komentirala cijepljenje među mlađom populacijom, što uključuje i školsku djecu. “Mislim da bi trebalo uvesti cijepljenje među školsku djecu, ali čak i one mlađe, što se i govori da će se moći cijepiti od pete godine, jer djeca koliko god, evo sad i trenutno, na sjeveru Hrvatske, to ne izgleda da su možda vrtići i škole izvor zaraze, bolja je situacija nego što je bila u prethodnim valovima, ali ja ne znam za koji drugačiji način. Djeca, odnosno mlađi, su izvori na neki način brojnih infekcija, pa tako i korone za širenje dalje. Mislim da je to put prema iskorjenjivanju ove bolesti,” rekla je Potočnjak Hunjadi.

Podsjetimo, prema važećim propisima u Hrvatskoj se trenutno „cijepiti“ mogu samo djeca u dobi od 12 godina i starija. Pročitavši na mnogim portalima ovu vijest ali i brojne komentare na FB i po grupama odlučila sam se javiti infektologinji Potočnik Hunjadi . Krenula sam putem koji činim uvijek, sasvim profesionalno upućenim mailom uz sve moje podatke kako ne bi imala problema sa službenicima za informiranja.

A moja pitanja, stručnjakinji iz varaždinske bolnice, su slijedeća:

1.Velika istraživanja Univerziteta Stanford pokazala su je da je, i, uz ovakvo “dijagnosticiranje”, smrtnost od Covida nekih 0.02-0.03% i da mladi , zdravi ljudi, a posebno djeca ne obolijevaju, ne prenose bolesti i ne umiru. Zašto im se gura “cjepivo”, zašto ste pred javnošću pobornik cjepljenja djece od 5 godina života na više?
2.Kako je moguće da doktor medicine, a posebno infektolog, za ovakvo “cjepivo”izjavi da je sigurno i djelotvorno, a da prethodno ZNA da neovisna i potpuna istraživanja tih “cjepiva” nikada nisu provedena?
3.Znate li da u zemljama koje su “procijepile” najveći dio odrasle populacije (Izrael i Engleska) ima najviše “novozaraženih”, da je u proporcijama medju “novozaraženima” više prethodno “cijepljenih“? Iste informacije su i u našim bolnicama no za sad se skrivaju od javnosti.
4.„Cjepivo” koje se nudi nije cjepivo jer ne sprječava zaražavanje i bolest i zato ga pišem pod navodnicima. Zašto se istina o djelovanju “cjepiva” i mogućim nuspojavama koje su strašne ne govori ljudima kojima se „cjepiva“ nude? Zašto broj umrlih od “cjepiva” nije dostupan ni na jednoj državnoj televiziji i državnim MSM glasilima?
5.Kako je moguće da se u Hrvatskoj neprovjereno “cjepivo” nudi čak i trudnicama?
6.Znate li za tužbe koje je 15 zemalja, između ostalih i Hrvatska, preko advokata dr. R. Fuellmicha, predalo Europskom kaznenom sudu (ICC) gdje se postupke s C-19 infekcijom tretira kao zločin protiv čovječnosti i genocid?
7.Znate li da je od “cjepiva” koje nudite svojim sugrađanima, ili preciznije, građanima Hrvatske, do sada umrlo više ljudi nego od svih dosadašnjih cjepiva zajedno? I zašto niste tražili da se „cijepljenje” prekine do završetka potrebnih studija djelotvornosti i sigurnosti kojih nema jer smo u eksperimentalnoj fazi?
8.Znate li da je u UK , nakon uvodjenja cjepiva djeci i mladima, smrtnost u tim skupinama „neobjašnjivo“ značajno porasla, a posebno se ističe umiranje od miokarditisa, što je inače u toj dobnoj skupini izuzetno rijetka bolest?
9.Znate li da „cjepiva“ remete funkciju posebno jajnika, potom remete menstrualni ciklus i uzrokovat će neplodnost te da davanjem „cjepiva“ djeci izravno umanjujete njihove izglede za kasniju reprodukciju?
10.Što kažete na plan depopulacije odavno poznat, javno predstavljan, od svjetske elite bez ustezanja do plana Foruma iz Davosa i njegovor ideologa K. Schwaba ? Plan u kojemu i vi svjesno sudjelujete.
11.Molim Vas gospođo Potočnik Hunjadi, odgovorite za javnost , jeste li svjesna da preporučujući ova „cjepiva“ djeci – zapravo činite zločin i postajete dio zločinaca genocidaša u Hrvatskoj koji moraju za ovo odgovrati?
Identična pitanja je postavio i Mirnes Ajanović iz Bosne i Hercegovine:

Odgovora od dr Potočnik Hunjadi nije bilo. Očekivano, uopće ih nisam niti očekivala. Zato nije loše ovdje sada predočiti javnosti odluku o zaposlenju iste infektologinje u bolnici u Varaždinu. Pogledajte odluku tadašnjeg ravnatelja od 22. 12. 2020. Vrlo zanimljivo vrijeme i događaji. Izgleda nije bilo problem naći još jednog poslušnika kojemu Hipokrat ne znači ništa jer takvi vrlo lako prelaze družini Hipokrita koja im je daleko „pristupačnija“.

Odluka o radu za dr Tanju Potočnik Hunjadi

A što pišu po FB i grupama čak i liječnici o svojim kolegama pročitajte iz statusa dr Viktorije Kaleb. Drago mi je da se i pokoji doktor oglasi, napokon.

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši – Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 2

Vrijedi pogledati i video izjave hrabre doktorice iz Hitne pomoći, jedine koja se nije povinovala svojim pretpostavljenima jer jako dobro zna o čemu je riječ. No takve kao hrabru doktoricu proganja HLK (Hrvatska liječnička komora odana svom farma idolu) te ih se proglašava, zamislite, i nestručnima. A sve jer nisu prihvatili agendu ali izgleda i financiranje ideologa i nalogodavaca ovog paklenog plana depopulacije.

Pokušala sam sa infektologinjom Tanjom Potočnik Hunjadi stupiti telefonski u kontakt preko bolnice no ona je nedodirljiva i nedostupna. Nakon toga sam ju nazvala na mobitel, i dobro da jesam.

Slijedeće jutro dočekao me je mail iz Opće bolnice Varaždin.

A što je to došlo iz Opće bolnice u Varaždinu, iako im se uopće nisam direktno obratila već sam pitanja uputila njihovoj infektologinji, Tanji Potočnik Hunjadi, pročitajte:

Očitovanje Opće bolnice Varaždin na gostovanje Tanje Potočnik Hunjadi, dr.med.spec.infektolog, u emisiji „Studio 4“ Hrvatske radio televizije

Uprava Opće bolnice Varaždin može potvrditi da je Tanja Potočnik Hunjadi, dr. med. spec. infektolog, inače zaposlenica Opće bolnice Varaždin, 19. travnja 2021. godine gostovala u emisiji „Studio 4“ na temu „COVID-19 i cijepljenje“.

Prema Postupniku Opće bolnice Varaždin o komunikaciji s medijima, a koji je na snazi od 2020. godine, izjave, odgovore na upite i svu ostalu komunikaciju s medijima u ime Opće bolnice Varaždin obavlja Ravnatelj, odnosno osoba koju imenuje svojom odlukom.

Liječnica Tanja Potočnik Hunjadi uputila je Upravi Bolnice zamolbu za odobrenjem gostovanja u emisiji „Studio 4“ gdje je kao liječnik infektolog, sustavno prateći razvoj epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu, iznijela svoj osobni stav na temu „COVID-19 i cijepljenje“.

Opća bolnica Varaždin u cijeloj ovoj epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj koronavirusom vodi se odlukama, uputama, smjernicama i preporukama Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, a sve u cilju očuvanja zdravstvenog sustava te pravovremenog i pravodobnog informiranja svih dionika društva na temu SARS-CoV-2 virusa i COVID-19 bolesti.

OPĆA BOLNICA VARAŽDIN

Kakav je ovo odgovor iz bolnice? Baš nikakav! Jasno je svima da nitko od njih ne misli svojom glavom i da apsolutno slijepo slijede politiku i date im naredbe. Tu nema trunka znanosti, preispitivanja, nema iskustava. Postoji samo totalna poslušnost. Čak i onda kada sve to djeluju i protiv interesa vlastitog naroda.

Zaista i prejadno i pretužno! Dana 27. listopada 2021. bolnica mi upućuje preko glasnogovornice vrlo zanimljiv mail u kojemu traži da potvrdim kako sam prethodni mail preuzela. Pa evo, nek se sve to čita i sluša. A bolnica dobije potvrdu kako sam dobila mail. Čega se to ravnatelj Poljak boji? Istine?

Poštovana, molim Vas potvrdu primitka elektroničke pošte od 22.listopada 2021. godine.

Zahvaljujem!

S poštovanjem,

Marina Žulić
OPĆA BOLNICA VARAŽDIN

Ivana Meštrovića 1
42000 Varaždin

Kontakti:
Tel: 042/393-080

A što je u malo više od tri minute rekla infektologinja, čuli ste. Rekla bih odgovorno, ona nema pojma ni o čemu….To je dokaz potpune indolencije i neznanja….Ona ne zna odgovoriti na poslana joj pitanja ! Ili, što je još gore, ona se nikada nije ni zapitala što to ona uopće savjetuje i da li to ima neke posljedice….Dakle, ako infektologinja dobije naredbu ona će davati djeci i svima nama ono što joj narede, bezpogovorno…. I nije sama, imamo cijelu „ergelu“ novootkrivenih infektologa i epidemiologa a uz njih i profesionalnih salonskih znanstvenika koje valja razotkriti, sve redom.

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši – Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 3
Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši – Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 4
Naravno, „hrabri“ Damir Poljak, ravnatelj Opće bolnice u Varaždinu nije se javio. Nisam niti očekivala. A kako se to radi u Općoj bolnici u Varaždinu i ova slika sve govori. Gdje je ovdje Hrvatska liječnička komora?

Odmetnute od Hipokrata Hipokritu, sudionike ovog nečuvenog zločina, genocida nad Čovjekom, zovimo konačno pravim imenom – genocidaši – Tanja Potočnik Hunjadi, infektologinja iz Opće bolnice Varaždin jedna je od njih 5

Kao što vidimo čovjek izvan bolnice prima infuziju. Izgleda ovo je stručno i znanstveno dokazano te je u skladu sa medicinskom etikom i deontologijom. Zaista ih treba sve istjerati iz njihovih rupa i izložiti javnoj sramoti.

Za kraj Vam ostavljam poslasticu, komentar koji je na moju zamolbu poslao naš uvaženi znanstvenik, prof. dr. sc. Valerije Vrček, oko izjave infektologinje Tanje Potočnik Hunjadi.

Nakon ovog komentara više se nema što dodati. Kao i uvijek, profesor Vrček „u sridu“!

20.10.2021.

„Poštovana,

a što da Vam kažem. Autor takve izjave u Hrvatskoj živi svojih pet minuta slave. Ta je izjava besramna penetracija u školski sustav i u obitelj. To je silovanje zdravog razuma.

I to je viralna pedofilija. Iako je svima jasno da takav prijedlog u Hrvatskoj ne može biti ostvaren, ostaje pitanje zbog čega dotična infektologinja ipak prodaje takvu maglu. Što se skriva iza nasrtaja na nevinu djecu? Frustracija, stožerski naputak ili izgubljena budućnost?

Slučaj u Krapinskim Toplicama pokazao je koliko roditelji mogu daleko, pa i zbog obične plastične maske promijeniti školu. Što mislite da će dogoditi kad iglom od inoxa krenu na djecu? Pa koji će normalan roditelj pustiti svoje dijete u ruke epidemioloških predatora!

Cijepljenje djece protiv Covida-19 je nemoralna ponuda, nalikuje na posao dilera ili makroa.

Da, to je farmaceutska i medicinska prostitucija.

Ne želim dalje, jer ću od bijesa trošiti utužive uvrjede.“

Logično.hr