NAJVEĆA PREVARA u povijesti BH novinarstva dogodila se 19. 12. 2021., kada su državni mediji objavili vijest staru mjesec dana, kako bi unijeli paniku i obmanuli tisuće građane – da mimo svoje volje prime ekperimentalnu injekciju. Planirana naredba od 20. 11., kojom se najavljuje pravilo VPT za 20. 12., suspendirana je odlukom Vlade od 02. 12. 2021. godine – ali, uprkos tome, s ciljem panike i prevare, državni mediji objavljuju laž.
Dosad se nije oglasilo Udruženje “BH novinari”, Media.ba, RAK, Vijeće za štampu, dakle oni koji navodno čuvaju medijsku kulturu i Kodeks. Nema ni fantomskog Raskrinkavanje.ba. Da li to znači da su svi oni u mreži korupcije? A šta radi Tužiteljstvo? Zar pronošenje lažnih vijesti, s ciljem obmane i izazivanje panike – nije krivično djelo? Nije valjda da i tamo sjede taldžije?, pita se osnivač bošnjačkog TV magazina Fatmir Alispahić na svom društvenom profilu.

Narodi Bosne i Hercegovine, svojim inatom i pronicljivošću, oduprijeli su se globalističkoj agendi koja za cilj ima cijepiti sklepanim cijepivima sve živo i mrtvo. U propagandi se najviše ističu javni servisi i Kanton Sarajevo, koji protuzakonito reklamiraju medicinske pripravke, što je pozitivnim pravnim propisima strogo zabranjeno. Kako reče u video Fatmir Alispahić, vlada je odmah u nedjelju reagirala, tupavim dematnijem, što stvara dodatnu sumnju. Propust je moguć, ali na većini mainstream medija u isto vrijeme, zasigurno nije. Već smo pisali o vladinim dužnosnicima stisnutim korupcijskim aferama, koji možda rade za agendu, jer u protivnom bi vjerojatno završili u zatvoru.

Poslušajte požljivo objašnjenje Fatimira Alispahića o najvećoj medijskoj prevari u BiH:

www.facebook.com/watch/?v=667715204391292

Logično.hr