Malo je onih u Hrvatskoj koji se usude pisati ili progovoriti o zloćinačkom sustavu bivše zloglasne UDBE i KOS-a koji se stopio u sudskom te sigurnosno-obavještajnom i policijskom sustavu.

Oni koji su do sada imali hrabrosti i progovorili o postupcima bivše UDBE i KOS-a ili su proglašeni ludima, zatvoreni pod lažnim optužbama ili ih jednostavno više nema.

Ruka pravde dostigla je ogromnu većinu udbaša ali oni najbitniji, najopasniji su utekli i oprali svoj obraz kroz državne institucije.

Po našim informacijama Udbaši su odavno preuzeli kontrolu nad policijskim, sudskim i obavještajnim službama u republici hrvatskoj.

Udbaši su u hrvatskoj morali pronaći nekoga koga će podržati kroz medije, kroz politiku a tako i kroz krimmilje gdje oni vrše nadzor i kontrolu kroz policijsko – sigurnosno-obavještajni sustav da bi mogli nastaviti svoje prljave poslove.

Bivša zloglasna – zloćinačka Udba se posljednjih godina osokolila pa tako misle da mogu uništavati poštene hrvatske obitelji te vršiti pritisak kroz njihov društveni život.

Ovo pišem jer sam dobro upoznat s njihovim korištenjem udbaških metoda koje im je postala standardna difamacija kako branitelja i medija te političkih protivnika.

Ne tako davno jedan hrvatski portal je objavio kako su zločinci bivše Službe državne sigurnosti “UDBA-e”, sami sebi proizveli novu vlast kako bi izbjegli snositi odgovornost za široku političku represiju i brojna kaznena djela. Što je naravno istina.

Bivši udbaši infiltrirani u policijsko – sigurnosno-obavještajni sustav bave se najmračnijim poslovima, onima njima dobro poznatim.

Uhode novinare, političare, pa čak i ljude koji rade u policiji i obavještajnoj agenciji hrvatske. I tu nastaje jako velik problem jer upravo svojim ucjenama, objavljivanjem dezinformacija, bave se propagandnim i psihološkim ratom, pa čak i ubijaju ili ako hoćete onako lijepo upakirano u celofan, djeluju izvan zakona te ugrožavaju nacionalnu sigurnost naše države.

Ono što mi sada želimo postići je to, da im pošaljemo javnu poruku da znamo što rade i tko su i kako i na koji način iniciraju afere kako bi hrvatski narod držali u strahu.

Mediji koji su u više navrata objavljivali popise suradnika vojne objavještajne službe JNA KOS-a i zloćinačke Udbe su ili kupljeni ili ušutkani. E pa mi ih se ne bojimo i šutjeti nećemo.

U sljedećem nastavku objavit ćemo imena njihovih djelatnika, kroz koje firme rade ili koga sve kontroliraju kako u medijima tako i hrvatskoj politici. Udbašima i KOS-ovcima mora doći kraj. Danas su ljudi u Hrvatskoj gladni pravde i pravdu će dobiti.

Piše: Božidar Bebek/

Totalno.hr