Najveća opasnost

Hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić održao je govor u Europskom parlamentu povodom napora Svjetske zdravstvene organizacije da sa svim državama sklopi sporazum.

“Protiv sam bilo kakvog davanja ovlasti Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima nego sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom.

Pandemija covida-19 ostat će zapamćena kao najveći koordinirani udar na znanost, ljudska prava i zdravlje građana na globalnoj razini u ljudskoj povijesti.

Tri godine smo svjedočili brutalnoj kampanji straha te masovnom i koordiniranom širenju lažnih vijesti o stupnju opasnosti i svim aspektima korona virusa.

Svjetska zdravstvena organizacija financirana i efektivno kontolirana od strane farmacutske industrije bila je predvodnik kampanje straha koja nas je koštala tisuće milijardi eura, urušavanja svih ljudskih i građanskih prava, a mnoge građane života i zdravlja.

Svjetska zdravstvena organizacija želi da sve države potpišu sporazum o predaji ovlasti za proglašenje pandemije, nabavu cjepiva i lijekova. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima. Svjetska zdravstvena organizacije je tijekom pandemije covida-19 govorila isključivo laži zbog čega bi je trebalo proglasiti terorističkom organizacijom“, smatra hrvatski eurozastupnik Mislav Kolakušić te nastavlja:

Lagali su nam da postoji novi i nepoznat virus, da je moguće napraviti učinkovito cjepivo, da je ono 82% učinkovito, da štiti od teških bolesti i smrti. Sve su to, naravno, bile gluposti i laži!

Svjetska zdravstvena organizacija opasnija je za čovječanstvo čak i od Svjetskog ekonomskog foruma!“

Provjeri/facebook Građani za Mislava Kolakušića