Farsa se počinje rasplitati, ali to ne znači da će vlasti stati. Budite sigurni da će ponuditi neko „logično“ objašnjenje putem plaćeničkih medija da opravdaju masovnu manipulaciju, uništavanje ekonomija i zdravlja ljudi, a sve kako bi nastavili sa svojim zločinačkim planom.

Španjolska udruga Liberum – Biolozi za istinu uputila je španjolskom Ministarstvu zdravstva dopis u kojem traže informacije o virusu, kojeg su vlastodršci iskoristili da nam zagorčavaju život posljednjih 19 mjeseci i uvedu zdravstvenu diktaturu.

S obzirom da je sud obvezao Ministarstvo da u pisanom obliku dostavi odgovor, takav je i stigao, a njegov sadržaj je bombastičan, ali samo za one koji to nisu znali još od početka ove farse.

Naime, u tekstu dopisa odgovora se navodi da „ne postoji kultura SARS-CoV-2“, kao ni „registar laboratorija s kulturom ovog virusa, niti laboratorija koji su to u stanju napraviti“!

Što to znači?

Činjenica da španjolsko Ministarstvo zdravstva, ali niti ni jedno drugo u svijetu, nema virusnih kultura iz PCR pozitivnih pacijenata, implicira da NIJE MOGLO DOKAZATI da je virus SARS CoV 2 uzrok bolesti COVID 19.

Naime, bez virusne kulture ne može se uspostaviti uzročno-posljedična veza između pozitivnog PCR testa i bolesti COVID-19.

U slučaju bolesti COVID-19 ova veza je lukavo uspostavljena na početnom predlošku sekvenciranja virusa iz laboratorija u Wuhanu u prosincu 2019. godine, nakon čega je ovaj zapis sekvenciranja (ili kod) nazvan virusom SARS-CoV 2 stavljen u međunarodnu genomsku bazu podataka kako bi ga čitav svijet mogao primijeniti. Ono, doslovno „na majke mi mile“…

Kako bi se započelo s procesom sekvenciranja potrebno je provesti prethodni PCR test koji pronalazi specifične fragmente virusa (protokol Drosten i sur., 2020.), a kojim se pronalaze i uobičajeni endogeni koranavirusi, kao što su NL63 povezan s prehladom, pa je ono što se zapravo sekvencira naši vlastiti endogeni virusi.

Čitava „pandemija“ se temelji na tom početnom slijedu pohranjenom u bazi podataka i na Drostenovom protokolu za PCR test. Sve što je trebalo napraviti da stvorite „pandemiju“ je prikupiti genetski materijal od PCR pozitivnog pacijenta, pronaći sekvence koje se traže i upisati kod, za kojeg su rekli da odgovara virusu SARS-CoV 2.

Ovo ujedno daje i odgovor na pitanje zašto je zabilježeno toliko “asimptomatskih” slučajeva. Još jedna prevara! Ne postoje “asimptomatski” slučajevi! Ako nemate simptome, niste bolesni, a to što je PCR pokazao da ste pozitivni, to je jednostavno samo bio dokaz da ste u nosnici u tom trenutku imali fragment nekog od endogenih virusa.

Što se trebalo napraviti, a nije nikad?

Da bi se ustanovilo da je ovaj slijed pohranjen u bazi podataka VIRUS koji uzrokuje bolest COVID-19, morala se napraviti virusna kultura od osobe koja je bila PCR pozitivna. Bez virusne kulture ne može se uspostaviti uzročno-posljedična veza između pozitivnog PCR testa i bolesti COVID-19!

Nigdje u svijetu nije postignuta niti jedna kultura s održivim virusom, pa niti u Wuhanu i to nakon 10 milijuna PCR-ova.

Utvrđivanje da je ova genska sekvenca, koju su nazvali SARS CoV 2, uzrok bolesti COVID-19 bilo bi vrlo jednostavno. Potrebno je uzeti nazofaringealni materijal ili slinu od PCR pozitivne osobe i uključiti ga u kulturu normalnih ZDRAVIH STANICA ljudskog dišnog sustava. Ukoliko bi te zdrave stanice pokazale citopatogenost (da se virus umnožava i uništava zdrave stanice), pokazala bi se uzročno-posljedična veza između virusa SARS Cov 2 i bolesti COVID 19. A to se NIKADA nije napravilo!

Jedine kulture koje postoje od ovog pretpostavljenog virusa nalaze se u stanicama VERO (zeleni majmun) i stanicama raka. Obje vrste virusnih kultura, zbog svojih bioloških karakteristika, doprinose tome da u njima svaki virus koji uzgajate RASTE.

Dakle, dokazuje se ono na što brojni znanstvenici i medicinski stručnjaci govore od početka ove „plandemije“, a to je da NE POSTOJE nikakve osnove za proglašenje pandemije. Pandemije koja je iskorištena za provođenje maltretiranja naroda zatvaranjima, suludim protuepidemijskim mjerama, „cijepljenjem“ sumnjivim eksperimentalnim supstancama, uvođenje fašističke zdravstvene isprave i uvođenje zdravstvene diktature općenito.

Provjeri.hr