Iščekujući novi Nurnberški proces…

Operacija „Fall Weiss“ (rujan 1939.), operacija „Weserubung“ (travanj 1940.), operacija „Sea Lion“ (srpanj 1940.), operacija „Barbarossa“ (lipanj 1941.), …, pa sve do posljednje operacije „Spring Aweking“ (ožujak 1945.). Znate o čemu pričamo?

Ako i ne znate, nastavite čitati, do kraja teksta će vam biti potpuno jasno.

Još u lipnju prošle godine Financial Times je izvijestio kako će građani EU-a u post Covid životu (da, baš ovako to nazivaju – post Covid life), potvrđivati vlastiti identitet (dosada se to radilo osobnom iskaznicom), pristupati javnim i privatnim uslugama, vršiti novčane transakcije, te pohranjivati razne dokumente u novi digitalni novčanik.

Naime, radi se o aplikaciji za pametne telefone kojom će se putem biometrijske provjere autentičnosti, kao što su otisci prstiju ili skeniranje šarenice, utvrđivati identitet pojedine osobe, čime će im se omogućiti pristupanje određenim, a postupno i svim segmentima života.

Dakle, „naši gospodari“ zamislili su novu vojnu operaciju nakon operacije Covid-19, a koja lagano napušta pozornicu, odigravši dio predstave koja je očigledno za cilj imala privikavanje društva na sustav digitalnih propusnica, kao neophodnog i neizostavnog dijela naših života. A što je Covid potvrda ako nije upravo to?

Treba li uopće govoriti o kolikom stupnju dodatnog gubljenja privatnosti se ovdje radi? Sigurno će velik dio uspavane populacije uvjeriti kako je to upravo zbog njihovog vlastitog dobra, jer će se oni (EU) „brinuti“ o našim lozinkama, ID-ovima, kreditnim karticama i drugim financijskim i osobnim podacima. Npr., više se nećete morati brinuti da ste zaboravili termin za primanje 37. doze cjepiva, a što vam omogućava da produžite svoju vozačku dozvolu i uplatite ratu kredita kako ne biste ostali bez vlastitog stana. Zgodno, zar ne?

Digital ID
Vratimo se na početak teksta i nabrajanje nacističkih vojnih operacija u drugom svjetskom ratu, jer paralela s današnjicom bi vam morala biti jasna. Ono što naglašavamo od početka našeg djelovanja, nalazimo se usred svjetskog rata protiv čovječanstva, koji bi u povijesti mogao ostati zabilježen pod kodnim imenom „Veliki reset“, a njegove vojne operacije: operacija „Covid-19“ (ožujak 2020.), operacija „Digital ID“ (ožujak 2022.?)…

I na kraju ono što stalno naglašavamo…pristajanjem na sustavno kvazi-dokazivanje osobnog zdravstvenog statusa putem nekakvih potvrda, svjesno sudjelujete na neprijateljskoj strani u ratu koji se vodi protiv svih nas, bez iznimaka.

Provjeri.hr