U moru covid valova zla i terora koji nas svaki dan, preko svih medija zlonamjerno zapljuskuju, stiže jedna lijepa, velika, važna i ohrabrujuća vijest, a to je da je Vlada FBiH na svojoj jučerašnjoj sjednici (od 02.12.2021.god.) suspendirala prethodno donesenu diskriminatornu odluku o uvođenju obveznih COVID potvrda sa stupanjem na snagu 20.12.2021.god.
Pozdravljamo i podržavamo ovu dobru odluku Vlade FBiH, te zahtijevamo od svih županija/kantona FBIH da slijede ovu odluku.

Također, zahtijevamo da se odmah i bez odlaganja smijeni, sa važne funkcije federalnog pomoćnika ministra zdravstva nestručna i očito nekompetentna osoba, gosp. Goran Čerkez, jer je predlagao nezakonite i diskriminirajuće odluke i mjere te je na taj način počinio kazneno djelo u pokušaju prijetnje građanima uskraćivanjem osnovnih ustavnih prava i slobode građana FBiH, te zahtijevamo da se isti hitno procesuira.

Zahvaljujemo se posebno odvjetniku Mirnesu Ajanoviću na hrabrosti i upornosti u vršenju pravnog pritiska na Vladu što je očito urodilo plodom, i čestitamo mu na uzoritom uspjehu koji je pokazao svima kako se bori za slobodu izbora, pravo na slobodu govora i iznošenje istine te razotkrivanje mnogih laži u ovoj covid pandemiji.

Prva bitka je dobivena i ona je bila plod koordinirane akcije hrvatskih i bošnjačkih aktivista na Vladu FBiH. Ova pobjeda nam treba poslužiti kao poticaj da konačno shvatimo što se događa i da se isplati boriti protiv ovog covid fašizma braneći beskompromisno nas i našu djecu. Bitku smo dobili, ali rat još traje i budite uvjereni da oni koji su ga pokrenuli protiv nas nemaju namjeru stati.

Logično.hr