Plejadi onih koji se priključuju masovnom odzivu na tzv.“cjepljenje“protiv korona virusa priključile su se mnoge hrvatske glazbene zvijezde, umjetnici, TV i radijski voditelji, javne osobe, političari, od kojih valja izdvojiti novinara lutalicu, komentatora svih aktualnih zbivanja u RH i van nje, Zorana Šprajca koji iznova pronalazi načine kojim bi šokirao njegove gledatelje a sebi podigao rejting nedodirljive novinarske veličine poput čuvenog novinara CNN-a, novinara s tregerima Larry Kinga, koju je već odavno prekrila prašina zaborava barem u očima onih osviještenih ljudi koji su ga prokužili i prekrižili još dok je bio režimski novinar HRT ili Pjon-Jang TV.

Ispod njegovog staklastog, sanjarskog i urokanog pogleda, tko zna od čega krije se jedan očajan i izgubljen lik koji je anti-protivan svemu i svačemu ma od kuda to dolazilo. S lijeva ili desna svejedno. Njemu je najbitnija promocija njegovog blebetanja i bolesnog ega koji pronalazi put do uha nekih njegovih slušatelja. Kao najnoviji biser tog novinara treba izdvojiti javnu podršku Severini u dobivanju skrbi(barem polovice vremena)nad njenim sinom koji je odlukom suda bio dodijeljen njenom prvom zakonitom???,čujte prvom suprugu Aleksandru Popoviću, što je naišlo na mnoge tzv.“riječi podrške“tom novinaru pa i od same Severine. A o njegovoj podršci tzv.“cijepljenju“ne treba trošiti riječi.

Stopama Zorana Šprajca krenula je i Uršula Tolj TV voditeljica nekih glazbenih emisija na već prozvanoj HRT koju moja malenkost odavno ne gleda nikako niti imam namjeru, a sve iz razloga što su svi prilozi na toj TV dirali u moje osinje gnijezdo smješteno uza samo moje srce, a nadam se kako mojih istomišljenika ima podosta a sve zahvaljujući njihovoj uređivačkoj mainatream politici koja ne dopušta nikakva suprotna mišljenja već u svim njenim TV emisijama i reportažama mjesto pronalaze samo oni koji štite, čuvaju i njeguju jednu ideologiju, agendu, jednu misao cijelog svijeta koja nam se svakodnevno nameće pod krinkom zaštite pučanstva od globalne svjetske opasnosti koju su nazvali Covid pandemija.

Što se tiče gore prozvanih osoba donekle je i razumljivo njihovo ponašanje jer su isti produkt asfalta, grubih novih vremena u kojemu mjesta za Boga i njegove zakone nema. Njihova ideologija i vjera je biti različit, biti isti a sve po potrebi kako to tajni svjetski moći kreiraju u svojim glavama. Stoga se ne treba čuditi njima i njihovim izopačenim vrednotama koje nalaze plodno tlo među onima koji imaju ista svjetonazorska gledanja na ovaj svijet izopačenih vrednota.

Treći rod X, istospolne zajednice, nikako brakovi, usvajanje djece u takve zajednice, legaliziranje abortusa kao isključivog prava žene, legaliziranje eutanazije, lakih opojnih droga, a konačno i težih, sablažnjavanje nad zabranom ulaska islamskih migranata u RH i kroz nju, teške osude starohrvatskog pozdrava ZDS, a konačno i do osude odupiranja tih tzv.“vjernika“koji se u ime Boga i Njegovih zakona ne žele cijepiti, jer su svi koji tako misle neodgovorni i treba ih prisilno na to natjerati, odnosno deportirati na Gole otoke pa neka tamo šire svoju neodgovornu bogobojaznu ideologiju i politiku “neodgovornih vozača”koji svojim necjepljenjem ugrožavaju druge koji to žele.

To su sve produkti novog svjetskog poretka kojemu se nesebično priključuju razni Šprajcevi, Uršule, Peovićke, Oreškovići, Raukari, Teršelićke, Veljače, Puhovski, Pusići i Pusićke, Milanovići, Mesići, Manolići, Tomići, Jergovići, Jakovine, Markovine, Lalići, Huljići, te mnogi drugi poznati i nepoznati sljedbenici novog svjetskog poretka. Sljedbenici sotone kojemu isti služe ponizno jer su za to plaćeni.Novcem koji je odavna izgubio obilježja svakog obzira a koji je podignut na pijedestal kojemu se mnogi klanjaju umjesto Bogu.

No, kada među tim poznatim imenima ugledamo lice nekog poznatog lika, koji potječe sa škrtog hercegovačkog kamenjara ,koji je stoljećima čuvao vjeru u Oca, Sina i Duha Svetoga, koji je poradi svoje vjere krvavo platio cijenu svoje vjere, konačno neko lice iz Širokog Brijega u našem srcu i duši se otvori jedna rana koja nas zaboli više nego sve rane koje su nam nanijeli ili nanose gore prozvani likovi. Nešto se u nama odmah pobuni protiv javnog eksponiranja takvog lika i podržavanja onoga što cijelim svojim bićem odbacujemo.

Svi su čuli i svi znaju tko je Goran Bogdan, hrvatski glumac koji je stekao renome velike glumačke zvijezde u tzv.“regionu“kojemu se već odavno priklanja. Kao jedna od najdražih destinacija koje taj glumac u zadnje vrijeme pohodi je Beograd što je indikator koji govori više o njemu nego o onima koji pišu loše o njemu. Između ostaloga taj glumac je svojevremeno javno podržao održavanje Gay parade u Zagrebu i diljem RH, jer je to njemu sasvim“normalno“,jer je on jedna intelektualna razina iznad običnoga puka koja je nedodirljiva barem u primitivnim glavama onih koji ne misle kao on.
Najnovija njegova javna objava je podržavanje cijepljenja kao jedine ispravne mjere koja će kako kaže zaustaviti“ovo zlo“koje neda ljudima pohoditi kazališta, kina i ostale javne manifestacije.

Nakon ove njegove izjave on je samo potvrdio kome odavno pripada. A postoje samo dva svijeta kojima čovjek može pripadati. Bogu ili đavlu. Trećeg svijeta a ni puta nema. Jer u Bogu nema demokracije. Ili jesi ili nisi za Njega po kome je sve stvoreno, po kome sve živi i umire.

Pozivati ljude na cijepljenje i tjerati ih na cijepljenje mogu samo oni koji pripadaju đavlu, nikako Bogu. Mnogi koji su se cijepili i oni koji imaju tu namjeru upitati će se na temelju čega netko može reći kako su oni koji se ne žele cijepiti predaniji Bogu od onih koji su to učinili ili imaju namjeru učiniti?

Zbog tih pitanja red je odgovoriti na zdravorazumski, racionalan, logičan, utemeljen način ne ulazeći u dubinu znanstvenih istraživanja koja debelo idu u prilog onih koji smatraju kako je cijepljenje, iako to uopće nije cijepljenje već jedan proces odnosno kemijsko,fizički, informacijiski, genski tretman, unosa u naše tijelo neprovjerenog eksperimentalnog genskog otrova za što postoje validni dokazi koje mainstream mediji cenzuriraju, skrivaju i uništavaju.

1.Kao prvo treba napomenuti kako su kreatori najvećeg zla i prevare u povijesti čovječanstva tzv.“pandemiju“corona virusa nazvali jednim od najvećih opasnosti u povijesti čovječanstva iako je smrtnost od te opasnosti dokazana u procentu od 0,030% dok se smrt od znatno gorih i opasnih bolesti više ne spominje, već samo smrt od te tzv.“corone.“
2.Pojavom tzv.“corone“odjednom je nestala sezonska gripa koja je povijesno gledano vladala diljem kugle zemaljske što opravdano ostavlja mjesta sumnji kako je sve smiješano u jedan otrov zvani“corona“u kojemu je mjesto našla i gripa,
3.Mnoge smrti diljem svijeta koje su pripisane coroni i uz nju dokazano su nastupile zbog drugih bolesti za što postoje milijuni dokaza koji se prikupljaju i poslužiti će u svrhu sudskog postupka i podnošenja kaznenih prijava protiv naših zlotvora i zlikovaca diljem svijeta od kojih su neki u tijeku,
4.Nigdje u javnim mainstrem medijima diljem svijeta od nastanka te tzv.“corona pandemije“a k tome ima više od godinu i pol dana nisu upriličene javne TV debate u kojima bi svoja koplja ukrstili protivnici laži COVID ideologije ili Plandemije i onih drugih kako bi se na temelju znanstvenih i stručnih stajališta javnosti prezentirala istina ma kakva ona bila. To sve iz razloga jer je na tisuće uvaženih svjetskih epidemiologa, medicinskih znanstvenika, javnih osoba, intelektualaca diljem svijeta objavilo svoje znanstvene radove i publikacije u kojima pobijaju pogubnost nametnutih nam teza o Covidu.

 1. Nigdje u javnim mainstrem medijima se ne spominju masovni prosvjedi protiv korona mjera diljem svijeta na kojima stotine tisuća prosvjednika traži ukidanje svih corona mjera jer se vidi iz zrakoplova kako su ove mjere apsurd, izvan razumske, iracionalne što znaju i ptice na grani.
  6.Nigdje u javnim mainstream medijima se ne spominju presude mnogih sudova diljem svijeta koji su uvažili tužbe građana ,medicinskih stručnjaka, te političkih stranaka kojima se traži poništavanje diskriminirajućih, protuustavnih i protu zakonskih nametnutih mjera prema ljudima diljem svijeta u ovoj lažnoj pandemiji lažnog virusa.
  7.U početku ove laži vezane za Plandemiju svi javni mainstream mediji su izjavljivali kako je cilj koji se želi postići cjepivom procijepiti preko 70%pučanstva diljem svijeta sa dvije doze tog cjepiva kako bi se ovo zlo zaustavilo a sada smo došli u fazu gdje su države koje su procijepile preko 80 ili 90 % svog pučanstva kao što je Izrael, Škotska ili Island imaju najveći broj zaraženih osoba od nekog tzv.“delta soja“virusa što neminovno potvrđuje tezu kako se treba vršiti nastavak cijepljenja trećom, četvrtom, petom i tko zna koliko još puta dozama što nema kraja a što samo potvrđuje tezu kako čovječanstvom vladaju najveći zlikovci u njenoj povijesti kojima je isključivi cilj smanjiti broj pučanstva ove prelijepe zemlje na mjeru sotoninih poslušnika koji će nakon toga igrati đavlije kolo na zgarištu ljudskih života.
  8.Nigdje u javnim mainstream medijima se navode vjerodostojni podaci koliki broj korisnika tih cjepiva je umrlo nakon primanja prve ili druge doze, odnosno koliki broj ih je trajno ostalo invalidima ili s težim psihičkim i fizičkim oboljenjima, a i za to postoje vjerodostojni podaci koji će poslužiti u sudskim postupcima i kaznenim prijavama protiv naših zlotvora i zlikovaca. Najsvježiji primjer je danskog nogometaša Erkssena koji je nekoliko sati nakon što je primio cjepivo doživio srčani udar i jedva preživio dok je njegov klupski kolega iz Intera Nadal također hospitaliziran a primio je cjepivo odmah nakon njega a takvi podaci se strogo cenzuriraju i brišu sa društvenih mreža.
  9.U početku te tzv.“pandemije“javne osobe koje imaju mjesta u tim javnim mainstream medijima su pozivale na masovno cijepljenje svih kako bi se ovo „zlo“zaustavilo što je drugim riječima značilo kako će svi oni koji se budu cijepili biti zaštićeni od budućih zaraza, dok sada isti drastično mijenjaju svoj stav i traže od svih da se cijepe što potvrđuje tezu kako se cijepljene osobe opet mogu zaraziti od ne cijepljenih osoba,a cjepivo je zamišljeno u početku kao spasonosni lijek od buduće zaraze cijepljenih osoba, i kako su svi u nedogled dužni nositi maske, i cijepljeni i necijepljeni što opet potvrđuje svu apsurdnost kreatora najvećeg zla u povijesti čovječanstva.
  10.Nigdje u javnim mainstrem medijima se ne navode štetne kancerogene i po život ljudi opasne posljedice a poglavito posljedice po život i zdravlje naše djece zbog prevelikog korištenja tzv.“zaštitnih“maski i PRC testova o čemu su eminentni medicinski stručnjaci već napisali svoje znanstvene radove koji će također poslužiti u svrhu sudskih postupaka i kaznenih prijava pred domaćim i međunarodnim sudovima i ICC(Međunarodnim kaznenim sudom u Haagu).

Ovako bi se moglo pisati u nedogled,no svemu dođe kraj. Svakoj tiraniji i svakom zlu koje je nametnuto ljudima.“Po djelima ćete ih njihovim prepoznati“Riječi su iz Svetog Evanđelja koje su svoje mjesto našle i u ovoj priči. Ovdje više nije sukob znanstvenog protiv drugog znanstvenog stajališta već sukob medicinske znanosti i etike utemeljene na dokazima i istini s lažiranom kvazi znanošću utemeljenom na zlouporabi laboratorijske medicine, neviđenoj propagandi, uvođenju straha u populaciji i gomilom političara izdajnika, samozvanih liječnika koji su krvnici u specijalnom ratu protiv naroda i države, protiv čovječanstva i čovještva.

Pravila medicinske struke su potpuno ignorirana i ušutkana do apsolutne tišine zahvaljujući mainstream medijima u rukama slugu sotone kojima se priklanja i „čuveni“glumac Goran Bogdan iz Širokog Brijega koji se priklanja svima onima koji se igraju Boga glumeći dobročinitelje. Dobročinitelji koji čine neviđeni genocid nad svim narodima svijeta. A takva igra završava pogubno za sve one koji to pokušaju. Tako je bilo, tako će i biti u vjeke vjekova. Amen.

Konačno hoću li se ja dolje potpisani Vlado Marušić ikada cijepiti pa čak i slučaju da mi život bude ugrožen od tog tzv.“corona“virusa u čije postojanje sumnjaju mnogi?

Premda su neki moji dragi prijatelji, odvjetnici, kolege iz rata jedva preživjeli od tog nazovi „corona“virusa jer im je tako rečeno, kada su hospitalizirani, nakon čega su se neki od njih odlučili cijepiti , dok su neki meni dragi ljudi otputovali na onaj svijet s tim tzv.“corona“virusom ili od njega ja svoj stav i svoje mišljenje ne mogu izmijeniti jer je u pitanju cijeli sustav mog života. Sve što volim i u što vjerujem. A volim Boga svim srcem svojim, svom dušom svojom i svim umom svojim i vjerujem Mu bezgranično. Vjerujem Mu kako će biti milostiv prema meni i prema svim ljudima koje volim bez obzira što god bude.

Ne mogu i ne želim sudjelovati u stvaranju jedne nove religije, jedne lažne religije koja ima svog idola i svoje božanstvo, tzv“cjepivo“pripravak kojemu se mnogi zdušno klanjaju, počev od političara, javnih osoba pa i dijela naše Svete Katoličke i Apostolske crkve.U religiji čiji je idolopoklonik postao i Širokobriješki glumac Goran Bogdan. Glumac s našega kamena. U kojemu je do kraja njegovog života trebala i morala teći krv ratnika protiv onih koji nam piju i uzimaju krv. Goran Bogdan je sam odredio stranu kojoj pripada i tako neka mu bude. I njemu i svima onima koji ga podržavaju pa taman bili njegovi ukućani.

Neću i ne želim se cijepiti jer ne želim sudjelovati u zlu koje nanosi patnje i boli drugim ljudima. Ne želim i neću biti dionikom nečega što u sebi u svom sastavu ima dijelove fetusa abortirane djece što je već dokazano i potvrđeno iz same crkve.

Neću i ne želim šutjeti na činjenicu kako se godišnje u svijetu abortira-pobaci 73 milijuna djece što je legalizirano u većini država svijeta a te se cifre u javnim mainstream medijima ne spominju nigdje dok se broj od ukupno nekoliko milijuna ljudi preminulih od tzv“corone“iako potpuno sumnjivo i nedokazano svakodnevno u tim medijima spominje.

Neću se cijepiti jer je cjepivo protiv mog razuma, i mog dubokog uvjerenja. Cjepivo je po mom skromnom mišljenju i protiv zdravlja ljudi što su mnogi već svojim znanstvenim istraživanjima i dokazali.

Neću se cijepiti jer je cjepivo u suštini protiv dostojanstva čovjeka i njegove slobodne volje.

Neću se cijepiti jer je cjepivo zamišljeno protiv normalnog poretka utemeljenog na Božjim i prirodnim zakonima. Ne želim nikakav novi normalan poredak niti ću u njemu sudjelovati ni na koji način jer je isti protiv naravi i čovjeka.

Kampanju:“Cijepi se i misli na druge“mijenjam ovom:“Nemoj se cijepiti,misli na sebe“jer ako se ne cijepiš najviše ćeš pomoći drugima. Vratimo se svom izvoru Bogu a pobjeda će doći. Ona je zapravo već tu.

Vlado Marušić/BraniteljskiPortal.ba