Nema je. Narod je shvatio da je izdan i da je ostao sam. Sva ta samozvana „elita“ nije nikakva elita, nego FULITA (FUj + eLITA = FULITA).

  1. Fulita odmara od cjelogodišnjeg fulitizma!
  2. I tko nam onda preostaje?
    Hrvatska fulita dijeli se na dva dijela:

Ona koja šuti i svojom šutnjom ulizuje se zločinačkoj agendi svjesno radeći protiv naroda i čineći grijeh propusta, a većina te fulite plaćena je da radi za narod i da narod ne mora prosvjedovati, niti brinuti, nego da ta fulita gine za narod, stoji prva na braniku domovine i prva upozorava narod na sva zla koja joj prijete – ova fulita je u većini i njoj je dobro, jako dobro i ta se dići neće nikada jer su to sve mlakonje bez duše i hrabrog srca za narod koji ih hrani, ali će u četiri oka kad ju pritisnete, glumatati da misli isto što i vi, samo čuva svoju lijenu i razmaženu stražnjicu;
Fulita koja glumata da je aktivna, ali ako pomnije promotrite, to su sve SEZONCI – OPORTUNISTI koji djeluju s vremena na vrijeme. Svakih nekoliko tjedana ili mjeseci mrdnu jezicima, napišu jednu mlaku rečenicu ili postić na facebooku ili sazovu neku konferenciju za tisak ili ih ugosti neka televizijska emisija u kojoj onda oni kmeče kako im ovi drugi mediji ne daju prostora za djelovanje (čitajte: laprdanje u prazno jer njima se uopće ne radi). Da valjaju, sami bi stvorili prostor i djelovali bi svakoga dana, vikali bi s krovova ako ne bi našli drugoga načina, ali bi svakako djelovali jer bi osjećali tu svetu dužnost i bili bi posvećeni! Neki u ovoj skupini osnivaju razne partije ili udruge, to malo što djeluju još čitaju s papira mrtvačkim glasovima bez ikakvog žara i pravedničkoga gnjeva, ali sve je to mlako i neprirodno, sterilno, naštimano, bez strasti, bez srčanosti, bez Duha Svetoga, a bez toga se ništa dobroga ne radi. Ukratko, nitko od njih nema niti viziju, niti sposobnosti, a niti predanosti i posvećenosti da pogine za ovaj narod. Neke od njih pokušala sam (i ne samo ja, već mnogi od nas iz naroda) dobiti na sastanak tijekom ljeta i da imenom i prezimenom ujedinjeno ustanu protiv ovoga nereda i stanu na branik domovine, naroda, nepotkupive znanosti i zdravoga razuma. Nije bilo moguće jer su na godišnjem! Oni odmaraju, a rat je u punom zamahu!
FULITA ODMARA OD CJELOGODIŠNJEG FULITIZMA!
Ovo se odnosi na mnoge liječnike i ravnatelje bolnica, sve političare i sve saborske zastupnike, skoro sve profesore (posebno ravnatelje škola i dekane, ali i profesore od osnovnih do srednjih škola i fakulteta, oni bi se prvi morali dići u ovom ratu). Nemojte više slaviti niti jednog, ali baš niti jednog saborskog zastupnika jer nisu učinili ni 1 % onoga za što su dobro plaćeni!

Basne o lijenčinama koje ljeti ništa ne rade, a žele zimi dobro živjeti trebale su nas odavno sve naučiti kako procijeniti ljude. Zdrav, marljiv i pošten čovjek ljeti radi najviše, a odmara minimalno jer zna da će zima biti duga i teška i jer poštuje prirodni ritam. No, paraziti ljeti parazitiraju jer znaju da će i zimi moći parazitirati! I parazitirat će jer im je hrvatski narod to dozvoljavao. Do sada. Parazit ljenčari negdje na moru, a u zemlji neviđeno ratno stanje. I taj isti parazit parazitira već više desetljeća i onda se tek u rujnu ušminkan i preplanuo vrati smješkati svom narodu pod svjetlima reflektora pričajući mu kako će tražiti načine (oni će tek početi razmišljati i tražiti načine, a narod već u akciji, sam!), organizirati nekakvu paradu koja bi trebala osloboditi robove njihovih robovlasnika i sveopćega ropstva?! Nitko normalan, zdrav, pošten i inteligentan više ne pada na te jeftine demagogije.

Narod hrvatski konačno je shvatio da među tom najumišljenijom fulitom, najutjecajnijom, najbogatijom i medijski najeksponiranijom, istinskih heroja, boraca i pravednika nema. Narod je shvatio da fulita nikada ne rađa i ne odgaja narodne heroje i istinske borce za opće dobro, već samo za svoj džep.

Zbog toga je narod otprhao svu tu samozvanu elitu, nazvao je fulitom, prestao joj se klanjati i ulizivati i odlučio uzeti stvar u svoje časne i nepotkupive ruke koje nisu navikle posezati u tuđe džepove, okupio časne ljude iz naroda, samoorganizirao se i osnovao vlastiti stožer – narodni stožer – Hrvatski stožer nacionalnog spasa, baš onako kako su to radili nekada.

Dosta je bilo sterilnih govorancija, dosta je bilo spikera i pričica, dosta je bilo vozanja naroda po paradama bez jasnih ciljeva, bez strategija, bez rokova i bez posljedica za vladajuće ako ne izvrše ono što narod traži, dosta je bilo plaćenoga aktivizma kojemu je cilj da do pravog otpora nikada niti ne dođe, dosta je bilo uličnih feštica na kojima tjeraju narod da kao maloumni robovi plešu i pjevaju dok ih kriminalci ubijaju i dok im spremaju otrov i za vlastitu djecu, otimaju sve slobode i sva ljudska prava, a govornici papagajare (ponavljaju sve što svi već znaju) bez ikakvog konkretnog poziva na akciju, a nakon tih parada narod se ponovno vraća u svoje zatvorske ćelije i ponovno u svakodnevnim bitkama s pljačkašima i ubojicama ostaje sam.

Prošla je faza papagajarenja, rukavica i dopisivanja sa zločincima. Došlo je vrijeme za konkretne operacije i svrgavanje organiziranih kriminalaca i zločinaca.

Hrvatski stožer nacionalnog spasa ustrojeni je narodni pokret kojem su se priključili i još se priključuju svi časni ljudi hrvatskoga naroda koji preziru gore spomenuto fulitno ruganje ovome narodu, koji nemaju, nikada nisu imali i nikada neće imati nikakve veze ni s udrugama, ni s političkim partijama jer baš sve su iste i sve imaju iste ciljeve (nije normalno da u tako malobrojnom narodu postoji preko 370 političkih stranaka!).

Hrvatski stožer nacionalnog spasa nije registriran kod kriminalnih institucija koje štite mafiju i zbog toga se njemu ne priključuju prodane duše, a niti razvikana imena korumpirane društveno-političke scene. Tko god nije častan i nepotkupiv, tko god je interesadžija i hvatač fotelja i saborske mirovine ili pozicije preko partije, bježi od ovoga narodnoga pokreta te je samim time ovaj pokret istovremeno i indikator onih koji su odavno trebali biti lustrirani. Zbog toga su sve fulitne njuške pobjegle od sastanka s narodom i još uvijek bježe. Ako slinite za nekim saborskim zastupnikom ili javnom osobom, a ne vidite da podržava i aktivno djeluje kroz ovaj narodni pokret, odmah vam je sve jasno.

One, pak, koji pokušaju naglo pretrčati na stranu naroda, a takvih oportunista je uvijek bilo i još uvijek ih ima, itekako temeljito testiramo. Nema drugog načina. Gotovo je s povjerenjem, gotovo je s klanjanjem lažnim veličinama i njihovim titulama, položajima, funkcijama i gotovo je s naivom u njihove slatke riječi koje im drugi pišu.

Svaka politička partija, saborski zastupnici i ostali paraziti fulitne skupine razvlače narod na sto strana. Narod je godinama preklinjao „Ujedinite se, spasite nas!“, ali kako da se grabežljivci i potencijalni plijen ujedine?! Ne možete se ujedinjavati s grabežljivcima! Grabežljivci, barbari koji vrebaju sa svih strana, u vama, narode i vašoj imovini i domovini vide PLIJEN ZA SEBE. To su interesadžije. O udrugama kojih ima preko 52 000 (što više udruga, to bolesnije društvo, kaže sociologija) da i ne govorimo! Tolike udruge za zaštitu dječjih prava, a nemate se kome obratiti kad trebate pomoć i k tome još ako se i obratite, rješenja nema čak i ako netko u rijetko kojoj udruzi i ima dobru namjeru, ali sustav ne funkcionira jer uvijek neka karika u sustavu kojeg plaćamo ili već u samoj toj udruzi sabotira pravu akciju!

Da, narod je i to shvatio. Sabotaže koje dolaze upravo iz udruga koje se, navodno, bore baš za nas i naša prava. Sve se prostituiralo.

I TKO NAM ONDA PREOSTAJE?
Mi sami. Dajemo otkaz svoj toj fuliti i idemo sami! Ona prava elita, zaista prava, ali koja se tako ne osjeća, niti se time oholi i uzvisuje, ona s nama radi od prvoga dana i nikada ne kaže: „Ne mogu, na godišnjem sam, na odmoru sam, čujemo se za mjesec, dva, tri, nikada…“!

Tko shvati – shvati. Prošlo je vrijeme poučavanja, buđenja, uvjeravanja ili razuvjeravanja. Ne okupljajte se u grupama u kojima vas drže kao u torovima i samo skupljaju mrtve konje ili vas namjerno umrtvljuju jer ništa konkretno ne poduzimate i ne djelujete. Prošla su i vremena dijeljenja vijesti. Došlo je vrijeme samo za konkretne operacije i one su u tijeku.

Dok su se oni koji su plaćeni da rade za narod, da ga štite i upozoravaju na vrijeme te vode bitke za taj narod, smucali i odmarali, hrvatski narod danonoćno i predano radio je na brojnim operacijama.

Ako si pravi/a, i ti ćeš dati sve od sebe da jednoga dana budeš na popisu tih heroja koji su posvećeno davali cijelog sebe za svoj narod i svoju domovinu. Ti biraš – ili heroj, ili izdajnik. Sredine nema.

Kako pristupiti narodnom pokretu?

Javno dostupnog obrasca za pristupanje narodnom pokretu nema jer onaj tko je istinski dio ovoga naroda i ima časne namjere, pronaći će najprirodniji mogući put da postane dio ovog povijesnog pokreta.

Mag.prim.educ Bernarda Jug

Nastavlja se…

Logično.hr