Veronica Flamenco je na davidcontracoviat.org objavila zanimljiv tekst koji vam prenosimo u cijelosti. Ujedno zahvaljujemo profesorici A. Ć. na prijevodu.
Pozabavit ćemo se malo s Deltom, „novim sojem“ koji je, pretpostavlja se, izbio u Indiji.

Prvo: Ne čini li vam se prevelika slučajnost da je novi soj Delta ( još zarazniji i smrtonosniji od prethodnih Alfe, Bete… itd) izbio upravo kad se prorijedila kampanja masivnog cijepljenja zahvaljujući snažnom otporu? Koje li točnosti Delte, zar ne? Ni šest mjeseci prije niti šest poslije. Svoje veliko svjetsko pojavljivanje napravila je u točno datom trenutku. Priroda nas ne prestaje iznenađivati…

Drugo: Pojedine farmaceutske tvrtke (poput Pfizera) priznaju da je njihov eksperimentalni pripravak osjetljiv na navodne nove sojeve, ali da cijepljeni s drugom dozom, koji se uspiju zaraziti Delta sojem,barem ostaju asimptomatični. Asimptomatični?

Drugom riječju, da se cijepljeni ljudi zaraze i nemaju izražene simptome, nikad im ne bi palo na pamet testirati se. Pretvaraju li se na taj način u prenositelje i velike širitelje Delta soja? Osim toga, to s „ asimptomatičnima“ implicitno potvrđuje ono što smo mjesecima govorili: Loše nazvana cijepiva NE preveniraju bolest NI zarazu.

U suprotnom, zašto vidimo kako je masivno cijepljenje popraćeno drastičnim porastom zaraženih i smrtnih slučajeva?

Treće: Druge farmaceutske tvrtke (Astra Zeneca i Moderna) priznaju da njihove eksperimentalne supstance nisu učinkovite protiv „novih sojeva“ Dakle, ako ne štite protiv novog dominantnog soja što predstavlja više od 83% novih slučajeva COVID-a zašto i dalje navaljuju s kampanjom masivnog cijepljenja protiv virusa (Covid-19) prošlog, oslabljenog i praktički nepostojećeg?

Četvrto: Ravnateljica CDC-a zajedno s medijima zastrašivanja već su izjavili da se suočavamo s „Pandemijom Ne-cijepljenih“ Bilo je to za očekivati. To je dio propagande, pritiska i prisile. Međutim, znanost nam i brojke pokazuju da se ovo zapravo pretvara u Pandemiju cijepljenih.

Ni CDC, FDA niti mediji zastrašivanja ne govore nam da se cjepljeni (čak i oni s dvije doze) također ozbiljno zaražavaju i umiru. Zapravo cijepljeni su još osjetljiviji na sam virus ili na „nove sojeve“ budući da se već kod njih očituje fenomen ADE (ovisno povećanje antitijela) To se događa u trenutku prisutnosti antitijela, koja, pretpostavlja se, dobijaju bitku s bolešću, no zapravo dolazi do pogoršanja upale. Zapravo, opasnost ovog fenomena bilo je jedno od mnogih pitanja na koje farmaceutske kuće nikada nisu mogle dati odgovor.

Ustvari, ovu tragediju je već predvidio Luc Montagnier, priznati francuski virolog, dobitnik Nobelove nagrade, koji je potvrdio da će cijepljeni stvarati nove sojeve. Osim toga iznosi tako očitu povezanost između masivnog cijepljenja i naglog porasta zaraženih i smrtnih slučajeva. Možete pogledati video s njegovim izjavama:

Tužna stvarost već to potvrđuje. Na primjer, prema zadnjim najnovijim podacima o zaraženim u Israelu (gdje Delta soj i nije tako nov) postotak teških slučajeva kod potpuno cijepljenih osoba porastao je s 60% na 90%. Naravno da liječnici to skrivaju, a oni koji se usude djelomično to spomenuti, osiguraju se govoreći da su zaraženi cijepljeni bili stariji od 60 godina. Nisu li teško zaraženi pacijenti sa SaRs -2 (Covid-19) u svojoj većini i bili stariji od 60 godina narušena zdravlja? Koja je novost sada?- ili nam sada spominju taj podatak kako ne bi uzbunili mlađe ljude koji su uvijek trebali biti u manjoj opasnosti?

Za više informacija o Delti, preporučam ti pročitati izvrstan članak dr. Michaela Rotha :Delta laž“ (American frontline doctors).

Zapamti da se ne suočavamo s prirodnim virusom, već biološkim oružjem. Budimo i dalje oprezni, čuvajmo svoje zdravlje kao i zdravlje naših dragih, posebno onih „cijepljenih“ kako se ne bi teško razboljeli.

Idemo dalje, bez straha, radosno i s mirom, pouzdajući se uvijek u Boga koji nas podržava!

Preporučam da svakodnevno s velikim pouzdanjem molimo Psalam 91.

Pod Božjim okriljem

Ti što prebivaš pod zaštitom Višnjega,
što počivaš u sjeni Svemogućega,
reci Jahvi: »Zaklone moj! Utvrdo moja!
Bože moj u koga se uzdam!«

Jer on će te osloboditi od zamke ptičarske,
od kuge pogubne.
Svojim će te krilima zaštititi
i pod njegova ćeš se krila skloniti:
Vjernost je njegova štit i obrana!

Nećeš se bojati strašila noćnoga
ni strelice što leti danju,
ni kuge što se šulja kroz tmine,
ni pošasti što hara o podne.

Pa nek’ padaju tisuće kraj tebe,
deseci tisuća s desne tvoje,
tebi se neće primaći!

Tek što okom pogledaš,
već ćeš vidjeti plaću grešnika.
Jer Jahve je zaklon tvoj,
Višnjega odabra sebi za okrilje.

Neće te snaći nesreća,
nevolja se neće prikučiti šatoru tvojemu.
Jer anđelima svojim zapovjedi
da te čuvaju na svim putima tvojim.

Na rukama će te nositi
da se ne spotakneš o kamen.
Nogom ćeš gaziti lava i ljuticu,
zgazit ćeš lavića i zmiju.

»Izbavit ću ga jer me ljubi,
zakrilit’ ga jer poznaje ime moje.
Zazvat će me, a ja ću ga uslišiti,
s njim ću biti u nevolji,
spasit ću ga i proslaviti.
Nasitit ću ga danima mnogim,
pokazat’ mu spasenje svoje.«

Kristu na Slavu i Hvalu!

Logično.hr