Badnje je veče. Još jedno od mnogih koje smo dočekali. Neki su na žalost prije ovog otputovali u neki bolji i pravedniji svijet u kojega vjerujemo , za kojega zapravo i živimo, u kojemu vladaju neki drugi, bolji i pravedniji zakoni.

U iščekivanju smo dolaska Najvećeg među najvećima. Dolaska među nas grješnike Sina Čovječjeg, jedinog bezgrešnog čovjeka koji je hodao zemljom. Bogočovjeka koji je po radi nas i naših grijeha dao svoj život u zamjenu za naš život vječni ukoliko povjerujemo u Njega.

Dok Ga iščekujemo umorni od istine, od laži koje su se kao mreže međusobno ispreplele i u nju uvukle mnoge, jadne, malo vjerne, a potom lakovjerne ljude više no ikada Ga molimo da nas ne napusti svojom brižnom, samilosnom, i nježnom ljubavlju. Da nas pomiluje po umornoj glavi prepunoj briga i tjeskoba, da nam bude utjeha, utočište, sklonište, nada i mir od svih bura i nevera, od nevremena najgore vrste, poplava, zaraza i bolesti.

Mi znamo kako je On tu, zapravo nikada od nas nije ni odlazio, niti nas zaboravio, premda mi Njega jesmo često i dosta puta na izrazito ružan način. Bez riječi, empatije i pozdrava, premda su naši odlasci od Njega na Njegovom licu ostavljali nepresušne rijeke bola, koje su tražile naše izgubljene duše u žegama samoće kako bi ih napojile mirom i spokojem.

Mnogi se danas utječu k Njemu, dok Ga željno iščekuju kako bi im vratio proljeće nade koje je u srcima mnogih ljudi postalo iluzija, koju su ubili dušmani zakonodavne i izvršne vlasti, u svim državama svijeta osim rijetkih, potpomognuti plaćeničkim MS medijima, te zdravstvenim djelatnicima koji su za proklete Judine škude prodali i ono malo Hipokratove zakletve koju su imali u sebi,kao i uz pomoć mnogih palih i posrnulih Božjih ovčica na putu traženja istine koja im je bila na dohvat ruke ali je nisu zbog tvrdoće svog srca umjeli prepoznati.

Na ovo Badnje veče sjetimo se naših poginulih, preminulih istinskih razvojačenih Branitelja koji su vjerovali i dali najviše što se moglo od života dati za nešto sveto što je svetije od svega što živi i umire među ljudima, naših dragih pokojnih kojih više nema među nama, a poglavito onih koji su umrli zbog zablude u koju su ih uvukli oni koji se kite počasnim titulama dr. znanosti a šire strah, paniku, laž, destrukciju, ubijanje vjere u ljudima služeći ne našem Stvoritelju već kralju laži, opsjene, prevare, i obmane najgore vrste Sotoni, zbog čega će uskoro odgovarati i Bogu i ljudima.

Pripremimo srca svoja da nam budu plodno tlo, da sjeme Riječi Božje urodi stostruko. Radujmo se skupa jer nam dolazi Gospodin, Spasitelj svega Svijeta u liku malog djetešca kojeg slavimo kao malenog Boga, Božića.

Neka duh zajedništva koji je vjekovima krasio hrvatski narod pobijedi svako zlo pa i ovo nametnuto COVID ludilo u kojemu se nalazimo. Pobjedimo ga molitvom, dobrotom, pjesmom i radošću koja izvire iz čista i neokaljana srca. Zaplešimo ples života ruku pod ruku s našim Spasiteljem pod čijim nogama će završiti svi oni koji nas ubijaju i tjeraju na drugačije vjerovanje. Vjerovanje u laž koja nema granica i nema namjeru prestati zvati se lažju.

Zaspimo u nadi kako poslije svakog novog jutra koje nam je darovano dolaze bolji dani a poglavito na ovo Badnje veče nakon kojeg nam u život dolazi Isus, malo djetešce čijem se rođenju radujemo svim srcem svojim, svom, dušom svojom i svim razumom svojim.

Otvorimo Mu vrata svog srca širom jer On ne treba kucati ni na čija vrata jer sva vrata ovog svijeta za Njega su otvorena ukoliko Ga prihvatimo. Ukoliko otklonimo svaku sumnju u Njegovo postojanje. U Njegove časne i iskrene namjere kako učiniti ovaj svijet pravednijim i boljim mjestom za život od ovog kojeg danas živimo.

Čestiti i blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2022.godinu svim članovima URB HVO-a ŽZH i svim drugim istinskim razvojačenim Braniteljima,kao i svim ljudima dobre volje.

URB HVO-a ŽZH