O pomoru cijepljenih, pogotovo nakon tzv pojačivača ili boostera, na ovom portalu smo već puno puta pisali. Puno poznatih ljudi koji misteriozno preminu od srčanog ili moždanog udara, ili ih jednostavno pronađu mrtve u krevetu, sa nepoznatim uzrokom. Toj velikoj grupi pridružio se i Bob Saget, poznati američki komičar, kod nas najpoznatiji iz serije Puna Kuća.
Kako ne bi mislili da nešto izmišljamo, informaciju o primanju booster doze možete čuti direktno iz njegovih usta. Bob Saget je imao svoj kanal na youtube na kojem se bavio raznim temama i radio intervjue. U jednom od zadnjih videa, u kojem priča sa raznim ljudima, sam je spomenuo, i to dvaput, da je uzeo booster dozu.

Možete čuti na 12:25 i 1:35:30

Kaže da je primio booster dozu u stražnjicu jer su mu dali izbor u ljekarni. Kaže to je bilo prekjučer, kako je live video objavljen 13. decembra, znači 11. decembra 2021. je uzeo booster – a umro je 9. januara 2022. – manje od mjesec dana nakon boostera.

Bob Saget je imao 65 godina i kao što možete vidjeti na videu, radilo se o vrlo vitalnom čovjeku za svoje godine, koji nije imao nikakve poznate zdravstvene probleme.

Uzrok smrti je zasad nepoznat, ali bit će izvršena obdukcija. “U ovom trenutku, nema dokaza o korištenju droga ili nečem ilegalnom”, rekao je glavni medicinski istražitelj Joshua Stephany “Uzrok i način smrti čekaju daljnje studije i istragu koja može potrajati do 10-12 tjedana.”

Logično hr