Vijeće koordinatora Inicijative roditelja koji zahtijevaju normalno školovanje, održalo je sinoć u Čitluku sjednicu na temu početka nove školske godine i zabrinutosti roditelja na sve učestalije prijetnje određenih političkih dužnosnika o cijepljenju djece eksperimentalnim genskim i informacijskim cjepivom (mRNA).

Očekujemo da će nova školska godina početi bez ikakvih epidemioloških mjera, kako neke od županija u FBiH i najavljuju, te da će djeca nastaviti sa normalnim školovanjem, budući da djeca gotovo nikako ili vrlo rijetko obolijevaju od korona virusa (99,98%). Nema nitko moralno ni zakonsko pravo da ih i dalje nastavi maltretirati ovim suludim, besmislenim i štetnim mjerama koje ugrožavaju njihovo psiho-fizičko zdravlje i obrazovni rast.

Što se tiče određenih najava o cijepljenju djece eksperimentalnim genskim i terapijskim pripravcima koji krše Ustav i zakone BiH, želimo poručiti svima onima koji bi namjeravali na ovakav način dirati u našu djecu; da mi nismo vakseri niti antivakseri niti neki teoretičari zavjera ALI, AKO se to usudite naći ćemo načina da beskompromisno obranimo našu djecu sa odlučnošću i žarom koje jedan roditelj ima prema svom djetetu.

Nećemo Vam dopustiti da pod krinkom tobožnje brige za zdravlje naše djece, koristite našu djecu kao pokusne kuniće, protivno važećim zakonima i Ustavu BiH te Nürnberškom kodeksu i drugim konvencijama koje strogo zabranjuju bilo kakvo eksperimentiranje na tijelima ljudi bez njihovog dopuštenja, i tako napravite štetu našoj djeci.

Sa koronom (čija je smrtnost 0,5 % unatoč nezapamćenoj kampanji straha i društvenom inženjeringu…) trebamo nastaviti živjeti kao i sa svim drugim daleko opasnijim bolestima (koje iz nekog čudnog razloga ne zanimaju naše paranoične dušobrižnike), a ne ograničavati ljudska prava i slobode te uništavati ljudima egzistenciju i blokirati im živote.

Dragi roditelji, od početka ovih besmislenih korona mjera nastojali smo vam otvoriti oči i ukazati na krajnje ciljeve koje se provode kroz korona mjera, te štetu koju će one prouzročiti na svim područjima ljudskog života i nažalost – bili smo u svemu u pravu.

Evo više od godinu dana je prošlo otkad smo se mi organizirali u ovu Inicijativu roditelja i pružili mogućnost svima koji žele da nam se priključe kroz organiziranu i sustavnu borbu u zaustavljanju ovog beskonačnog ludila.

Sada je došlo vrijeme da mi trebamo vlastitim angažmanom zaustaviti ovo zlo koje se neće samo od sebe zaustaviti niti će to netko drugi napraviti za nas.

Dragi naši roditelji, nastavit ćemo pratiti i dalje situaciju oko epidemioloških mjera koje se tiču održavanja školske nastave i posebno najava mogućeg cijepljenja djece, te ćemo Vas na vrijeme obavijestiti o konkretnim aktivnostima koje namjeravamo poduzeti ukoliko do tog dođe.

Vijeće koordinatora Inicijative roditelja – Zahtijevamo normalno školovanje za našu djecu
Pero Barbarić

Otpor media