Andrej Plenković je svojim odlukama i vođenjem države Hrvatske već jednom nogom u zatvoru. Uvođenjem segregacije hrvatskog puka, na temelju zdravstvenog statusa, nema temelje ni u zakonima ni u Ustavu Republike Hrvatske, a još manje u potpisanim međunarodnim ugovorima. To što je Austrija učinila prvi korak, ne znači ništa. Vjerojatno su Njemačka i Francuska odlučile “testirati narod” u banana republikama, prije nego uvedu identične mjere u svojoj kući.

  1. Znate li zašto je bitna ova informacija koja će Plenkoviće poslati u zatvor?
  2. Znate li zašto?
  3. Pozivamo vas
    Ne postoji odluka, čak ni ona u Saboru Republike Hrvatske, koja će zabraniti svojim državljanima kretanje i rad. Sloboda kretanja i rada su temeljne slobode. Nikakvi Plenkovići, Merkelice, Macroni i stožeraši ne mogu ukinuti ove slobode.

Procijepljenost populacije u Hrvatskoj je i prevelika u odnosu na propagandu medija u rukama stranaca. Da je kojim slučajem hrvatski narod imao pristup drugačijem mišljenju putem javne debate na nacionalnim i privatnim medijima, procijepljenost ne bi bila ni 10 %. Dakle bilo kakva argumentacija “narod želi cjepivo” je klasična manipulacija i vrlo opasna za budućnost zemlje.

Zadnja studija objavljena u Lancetu 28. listopada 2021. pobija sve rečeno od strane stožera, korumpiranih stručnjaka i medija.

“Cijepljeni imaju vrh virusnog opterećenja sličan onom uočenom kod necijepljenih osoba” ukazuje britanska studija. Osim toga, ova studija pokazuje da cijepljene osobe mogu prenijeti virus unutar svog doma, uključujući i potpuno cijepljene članove obitelji, čime Covid propusnice nemaju nikakvog smisla. (Izvor: Lancet)

Iz čega proizilazi da slogan HZJZ-a “Misli na druge – cijepi se!” je zločinačka propaganda, jer kako govore znanstvene studije, cijepljeni mogu zaraziti druge, kao i necijepljeni.

Sada je konačno jasno zašto u zemljama najveće procijepljenosti imamo najveću stopu zaraženih. Cijepljene osobe s Covid propusnicom su najveći izvori zaraze zbog osjećaja lažne sigurnosti.

Logičnim razmišljanjem i pregledom statistika, naš kolega Mislav je odavno raskrinkao ovu manipulaciju u tekstu: Prekinite ubijanje ljudi – Cijepljeni s potvrdom su 60 puta opasniji od necijepljenih

ZNATE LI ZAŠTO JE BITNA OVA INFORMACIJA KOJA ĆE PLENKOVIĆE POSLATI U ZATVOR?
Ako cijepljeni šire virus, bez obzira na procijepljenost, tada tvrdnja o solidarnosti koja treba štititi druge više nema nikakvog smisla. Također, nikakvog smisla nema ni cijepljenje djece koje je već krenulo.

Pazite sada. Upravo je lažna argumentacija o zaštiti drugih stigmatizirala slobodan izbor i pristanak. Ljude se uvjeravalo da se ne cijepe zbog sebe, već zbog drugih.

ZNATE LI ZAŠTO?
Zato što svaka punoljetna osoba ima pravo odbiti liječenje i bilo kakav medicinski tretman, uključujući i cjepiva.

Sada vam je jasno zašto je Plenković već jednom nogom u zatvoru. Ne samo Plenković nego svi koji su javno i tajno podupirali indirektno prisilno cijepljenje. Političari, liječnici i novinari koji su uključeni u ovaj svjetski skandal će zasigurno odgovarati.

Nalazimo se pred revolucionarnim vremenima. Ne onim gdje će ići brat na brata i susjed na susjeda, već onim koja će počistiti najgore među nama.

POZIVAMO VAS
Hrvatski, srpski, bosanski i drugi narodi. Budite oprezni jer se zvijeri neće lako predati. Nastojat će vas zavaditi koristeći stare ofucane psihološke metode osmišljene u zapadnim obavještenijim agencijama.

Svaka osoba s ekstremnom retorikom, koja u prvi plan izbacuje ideološke podjele tipa Srbin-Hrvat, cijepljen-necijepljen, vjernik-ateista…, korisni je idiot ili manipulator. Razbijače koji traže sukob s policijom odmah odstranite, jer se radi o klasičnoj klopci. Mainstream mediji samo čekaju, a neki već zazivaju, prvi sukob, kako bi na njega usmjerili fokus svojih kamera, te velikom broju gledatelja prikazali lažnu sliku o vama.

Koristite legalna sredstva pritiska na vlast. Bojkotirajte sve što se može bojkotirati, jer građanski neposluh je legalan i legitiman. Zaustavite kupovati strane proizvode ili smanjite kupovinu istih ako nemate izbora. Prebacite bankovne račune u domaće banke. Izbjegavajte strane trgovačke lance koji putem konsolidacijskog računovodstva izvlače dobit iz vaših zemalja, a u isto vrijeme ucjenjuju domaće proizvođače. Na kraju, ugasite televizor i sklonite svoje bližnje (djecu i seniore) od vijesti mainstream medija. Izvedite ih u prirodu. Biti će vam doživotno zahvalni. Nije potrebno puno za sreću. Sve ovisi o ovama.

Želite li participirati i dati svoj doprinos, dodajte poveznicu izjava glavnih protagonista putem komentara na dnu stranice, na našoj bazi ZNA SE. Svaka izjava u medijima ili video kojeg pronađete stavite u komenar. To su budući javni objavljeni dokazi koje nitko ne može ignorirati.

Kliknite na ime osobe i u komentaru dodajte njenu izjavu:

Andrej Planković
Vili Beroš
Alemka Markotić
Davor Božinović
Nenad Jarić Dauenhauer
Anka Mrak-Taritaš
Ivan Đikić
Saša Srića
Ne zaboravite i one hrabre među nama. I njihovo ime se treba znati. Moramo odvojiti žito od kukolja. Ako imate prijedlog koga ubaciti, predložite nam.

Logično.hr