Do sada, listopada 2021.,više je nego evidentno da Big Pharma-Veliki Reset elita globalista trenutno čini genocid nad ljudima, sprovodeći svoju agendu eugeničke depopulacije. Uprkos cenzuri zatamnjivanja od strane velikih medija, saučesnici ubojica stvaraju pogrešno informiranje, lažu stotine tisuća nevinih žrtava koje mogu umrijeti od cjepiva ubojica, i kao odgovor na to mnogi vodeći lječnici, znanstveni stručnjaci i uzbunjivači insajderi izlažu se velikom riziku dok sa krovova vrište apokaliptični alarm.
Rano tijkom uvođenja cjepiva, u veljači 2021. godine, dr. Sherry Tenpenny precizno je predvidjela da će od svibnja do kolovoza tisuća smrtnih slučajeva od cjepiva biti lažno prijavljeno kao lažne varijante. Dr. Carrie Medej sada otvoreno govori protiv opasnosti od cjepiva kroz nanotehnologije i trans-humane elemente i kako se AI kroz nanočestice u cjepiva spajaju sa genetski modificiranim GMO bivših ljudi.

Veteran uzbunjivač medicinskog cjepiva, dr Joseph Mercola ističe “medicinsko resetiranje” unutar NWO resetiranja Klausa Schwaba. Vrhunski međunarodni kardiolog, internist i epidemiolog dr Peter McCullough uzburkao je javnost, krajem kolovoza 2021. tvrdeći da cijepljeni nose 251 puta više virusnog opterećenja od necijepljenih.

Dr. McCullough takođe promiče prirodni imunitet i benigne lijekove HCQ i Ivermectin umjesto štetnih cijepiva, izjavljujući: „Usred smo velike biološke katastrofe“.

Čak se i pronalazač tehnologije mRNA i DNK cjepiva, dr. Robert Malone, bori protiv mRNA cjepiva protiv Covida-19 kao bioetički neodgovornih i visoko opasnih:

„Moramo se suočiti s podacima i ne pokušavati prikriti stvari ili sakriti rizike.“

Kanađanin dr. Charles Hoffe bio je užasnut saznanjem da je 62 % njegovih pacijenata većinom iz indijanske populacije doživjelo trajno oštećenje zbog krvnih ugrušaka nakon primanja cjepiva.

Ove nedjelje ljekar nacionalnih predsjednika, dr Vladimir Zelenko, izjavio je u jednom intervjuu:

„Ako slijedimo savjete nekih od „globalnih lidera“, kako je Bill Gates rekao prošle godine, „7 milijardi ljudi treba biti cjepljeno“, tada će stopa smrtnosti biti preko 2 milijarde ljudi. Zato probudite se! Ovo je Treći svjetski rat.“

Gore navedeni doktori medicine su samo nekolicina od bezbroj ljekara heroja koji su izašli u javnost iznoseći svoju zabrinutost i bijes.

Poznati doktori nauka, uključujući virologe, imunologe i biohemičare, takođe su istupili, ističući plandemiju Covid-19 zasnovanu na Lockstepovom planu Rockefeller fondacije iz 2010. godine. Još jedan dobitnik Nobelove nagrade za izmišljanje zlonamjerno zloupotrijebljenog PCR testa, dr. Kary Mullis preminuo je uoči lažne pandemije u Wuhanu, nakon što je više puta razotkrio dr. Frankensteina Faucija.

Stručnjak za patente i intelektualna prava, dr. David Martin dekonstruira kriminalnu etiologiju pandemije Covid-19, dok je bivši glavni potpredsjednik Pfizera, dr. Michael Yeadon više puta iznosio svoja strašna upozorenja:

„Dizajn zasnovan na genima tjera vaše tijelo da proizvodi spike protein virusa, a mi znamo, već godinama znamo, da spike protein virusa izaziva krvne ugruške. To je osnovni problem.“

Osim toga, sve veća armija uzbunjivača iz Big Pharma takođe hrabro ističe ovu prijeko potrebnu istinu o tome s čime će se čovječanstvo suočiti u predstojećim mračnim zimskim mjesecima kada će vjerovatno milioni žrtava democida širom svijeta šokantno umrijeti ​​od smrtonosnih krvnih ugrušaka, moždanih udara, srčanih udara, zatajenja više organa, raka-sve je to direktno povezano i uzrokovano Big Pharma necjepivima.

Ovlašteni patolog i vlasnik laboratorije za dijagnostiku, dr. Ryan Cole, primijetio je nečuveno 20 puta povećanje karcinoma endometrija od ovogodišnjeg uvođenja cjepiva, uzrokovano nedostatkom dvije vrste ćelija (pomoćnih T-stanica i T-ćelija ubica CD8) , oboje od vitalnog značaja za funkcionisanje imunološkog sistema.

Ozloglašeni farmaceutski stroj za ubijanje uključuje injekcije koje mijenjaju spike protein DNK putem mRNA, koje su proizveli Pfizer i Moderna, kao i Johnson & Johnson, britanska AstraZeneca i kineski Sinovac.

Od 14. prosinca, 2020. do 10. rujna 2021., američki VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) mehanizam za praćenje prijavio je 14.925 smrti zbog cjepiva (iako uzbunjivač tvrdi preko 45.000 u roku od 3 dana u samo jednom od devet okruga).

No, procjena je da se manje od 1 % štetnih posljedica i smrti zaista prijavljuje u VAERS, pa bi daleko preciznija i realnija procjena bila da se prijavljeni broj pomnoži sa 100, ili minimalno pomnoži s 10 za računanje istinitije procjene smrtnih slučajeva, pa bi se tada došlo do skoro 150.000 umrlih.

Kombinujte to sa brojevima EU od 25.248 umrlih prijavljenih u otprilike istom vremenskom periodu do 18. rujna 2021. godine, i brojevi će skočiti na više od četvrt miliona. Stoga je sigurno pretpostaviti da su milioni širom svijeta već umrli od posljedica ubitačnih Big Pharma cjepiva. A ovo je tek početak.

S obzirom na to da je 81 % smrtnih slučajeva Covid-19 u rujnu u Velikoj Britaniji među onima za koje je utvrđeno da su već cjepljeni, dokazi o smrtonosnoj šteti uzrokovanoj necjepivima su ogromni. U svom iskazu, doktor hitne pomoći u Ontariju Rochagné Kilian, koja je upravo dala otkaz zbog lokalnih drakonskih protokola protiv virusa Covid-19, nedavno je izjavila da je 80 % dolaznih pacijenata hitne pomoći koje je liječila u posljednjih mjesec dana od “misterioznih problema” dvostruko cijepljeno . ”Neposredno iza broja smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji je 76 % prijavljenih smrtnih slučajeva Covid-19 u američkoj državi Vermont koji su takođe bili potpuno cijepljeni. Po đavolskom dizajnu, ovaj rastući medicinski holokaust brzo je postao globalizirana smrt injekcijom u masovnim, nikad dosad viđenim razmjerama.„

Dobitnik Nobelove nagrade za otkrivanje virusa HIV – dr. Luc Montagnier, nedavno je na Međunarodnom krivičnom sudu svjedočio pod zakletvom, zaključujući:

„Ovo cjepivo protiv Covida-19 najveći je rizik za čovječanstvo i najveći rizik za genocid u povijesti čovječanstva.“

Svjetske vlade, Big Pharma i Big Media očito su krivi.

Autor: Joachim Hagopian

Logično.hr